Til toppen

Ålø

Svenske Ålø har lang fartstid i bransjen. Helst siden lasteprosessen var en manuell jobb på 40-tallet, og frem til i dag har Ålø eksistert som en pioner innen lasteredskap i Norden, og verden generelt.  På 50-tallet var det Ålø som stod for verdens første innkjørte frontlaster med merket Quicke. Videre utviklet Ålø sine produkter, og startet med eksport av sine redskaper.

Det ble også i frem til starten av 2000-tallet skrevet kontrakter med både Valtra og Massey ferguson, slik at Ålø sine frontlastere kunne ta sin ledende posisjon i verdensmarkedet. Siden den gang har Ålø fortsatt å utvikle sine produkter og ekspandert sin drift på verdensbasis. Det er da en selvfølge at produkter fra Ålø skal være å finne hos Eiksenteret. Med stadige innføringer av nyvinninger og 60 års erfaring i segmentet, er du trygg på at redskapene dine vil være av ypperste kvalitet. 

I dag kan Ålø skilte med moderne fabrikker og teknologiske fremtidsrettende og nyskapende redskaper. Mange av produktene du er kjent med fra Eiksentrene er Ålø sin egne varemerke linje Oiginal Implements. Dette medførte nye slipp av modeller, og oppdateringier i fabrikken, noe som i 2016 gjorde deres fabrikker til den største robotoppgraderingen i verden, med untak av i bilindustrien.  Også verdens første heldigitale frontlaster kommer fra Ålø, mens de i 2018 lanserte XL implements, for de som trenger redskap med stor kapasitet. Med andre ord er Ålø alltid i vekts, og fornyelse, slik at du kan nyte godt av redskap som passer dine bruksområder. 

 

Vil være best - for deg!

Ålø har en strategi for å møte dine krav. Det vil da si at dereserfaringsgrunnlag og innovative tankegang kombineres for å møte deg og dine behov. Ålø opperer i 40 markeder, og ønsker å være ledende innen alle markeder de befinner seg i, så ambisjoner og kvalitet er treffende stikkord for deres produkter. Ålø ønsker at du skal velge deres produkter for å spare både tid og penger, fordi deres produkter er enklere og bedre og fordi de kan tilby testet kvalitet og proaktive samarbeid. 

Se vårt Ålø sortiment her! 

Sorter Navn (a > å)

Ballespyd

Et standard rundballespyd som er både enkelt og effektivt.

Flexibal

Allsidig og sterkt redskap som kan brukes både til rundballehåndtering og løft av paller.

Flexigrip

Rundballeklype med kraftige griparmer.

Gaffelsatser

Suverent stabil gaffel som er tilgjengelig i tre størrelser.

Gjødselgrep

Kraftig og stabilt gjødselgrep.

Griptilsats

Brukt sammen med gaffelsatser gir gripsatsen godt grep om lasten.

Hydrauliske pallegafler

Med denne kan gaffelbeinas avstand justeres inne fra førerhytta. Tilbehør for enkel ettermontering på nyere pallegafler fra Original Implements.

Høyttippende skuffe

Skuffe som øker avlastingshøyden med 120 cm.

Klappvingeskuffe

Skuffe for effektiv snørydding.

Maxi Grapple

Allsidig skuffe som er anvendelig til gjødsel, løs silo, greiner og kvister og annet skuffearbeid.

Multibenne

Det beste valget når du skal ha skuffe til å laste ulike fôrtyper opp i fullfôrvognen.