Til toppen
Valtra

Valtra

Når det kommer til nordiske forhold og behov, er det få traktorprodusenter som har like god peiling som Valtra. Valtra er den eneste nordiske traktorprodusenten, og har røtter helt tilbake til 1832. Med andre ord er dette traktorprodusenten som virkelig har erfaring med de samme utfordringene man finner på norske åkre.

Valtra traktorer er kjent for sin pålitelighet, allsidighet, holdbarhet og skandinaviske tradisjon. Hver traktor er skreddersydd til kundens behov og produsert for å virke i et av verdens tøffeste klima. I tillegg tar Valtra miljøvern på alvor. Alt fra deres produksjonanlegg til utvikling av nye produkter tar høyde for miljøutfordringer. Deres traktorer er derfor både bygget for å vare, og for at jorden vi jobber på tas hånd om.

Du finner en rekke traktorer fra Valtra hos et stort utvalg av våre Eiksentere og det er med stor yrkesstolthet vi leverer nordiske traktorer i Norge.

Traktorer fra Valtra

Sorter Navn (a > å)

Valtra A-serie

Helt ny traktor, kompakt kraft, med det beste effekt/størrelse-forholdet. Et komfortabelt førerhus som er helt nytt sammen med egenskaper og karakteristikker som gjør traktorserien til en sann segmentspesialist.

Valtra N-serie

Valtra N-serie setter standarden for sitt traktorsegment. Den nye N-serien tilbyr kunden et optimalt effekt/vekt-forhold, lave totale eierkostnader og maksimert komfort for lange arbeidsdager. Toppmodellen N174 er markedets sterkeste 4-sylindrede traktor med 201 hestekrefter.

Valtra S-serie

Flaggskipet Valtra S-serie tilbyr kunden et optimalt effekt/vekt-forhold, lave totale eierkostnader og maksimert komfort for lange arbeidsdager. En pålitelig maskin som utfører det du ønsker og litt til.

Valtra T-serie

Valtra T-serie med sine sterke karakteristikker og høyteknologiske funksjoner har tatt standardene for en 6-sylindret traktor til et neste nivå. Dette er stadfestet med mange utmerkelser, siden modellen ble lansert.

Ved spørsmål om Valtra ta kontakt med ditt lokale Eiksenter. Vi har kunnskapsrike ansatte som mer enn gjerne vil hjelpe deg.