Til toppen

EIKSENTERET PRESENTERER

LANDBRUKETS HELTER - Landbruksmekanikerne får egen realityserie

Hard jobbing, gode kollegaer og ikke minst intens mekking står i fokus når arbeidshverdagen til landbruksmekanikere og lærlinger ved Eiksenteret får en egen serie på YouTube.

I serien “Landbrukets helter” blir vi kjent med ansatte på tre ulike Eiksentre i Norge. Den unike serien følger lærlinger og erfarne mekanikere mens de løser oppdrag for kundene sine. Vi får også innblikk i hvem de er utenfor jobben.

I seks måneder har et TV-team fra Tun Byrå, på oppdrag fra Eiksenteret, fulgt unge lærlinger og mekanikere gjennom daglige utfordringer for å sikre en effektiv våronn, bare veier etter snøfall, samt sikker levering av fôr, planter og tømmer.

Møt Marte, Christian, Torbjørn og Tobias

Korte frister er stikkord for bønder over hele landet, når de jobber hardt både med og mot sesonger, vær og føre. Når utstyret ikke funker eller traktorer stopper, er bøndene helt avhengige av rask og god hjelp av kompetente, kreative og tålmodige fagfolk, for å sikre fôr til dyra og mat til oss mennesker. Gjennom realityserien får vi se hvordan mekanikere fra Eiksenteret Bjørkelangen, Ørsta og Gjøvik sørger for at hjulene – bokstavelig talt – holdes i gang her i landet.  Møt Marte, Christian, Torbjørn og Tobias; se serien Landbrukets helter her.


Bli landbruksmekaniker hos Eiksenteret

Landbruksmekaniker er et morsomt og variert yrke man kan ha livet ut. Den tekniske utviklingen av landbruksmaskiner går raskt. Fremtidens landbruksmekanikere vil derfor møte mange spennende utfordringer som krever både praktisk sans og fagkunnskap. For å møte de kravene som stilles til morgendagens landbruksmekanikere, er det utviklet et omfattende opplæringsprogram som favner alle nivåer fra lærling til serviceleder. Eiksenteret tilbyr også et spennende utvekslingsprogram for våre landbruksmekanikere med fagbrev. 

Les mer om hvordan du blir landbruksmekniker på utdanning.no.