Skip to main content
Til toppen

Snøfreser

Eiksenteret fører Dalen snøfreser. Dalen er et anerkjent norsk varemerke, og tilbyr snøfresere til alle typer traktorer, kjøring og behov. Dalen snøfresere er solide og effektive redskaper for både privat og profesjonell bruk. De kjennetegnes av lett drift og stor kapasitet. De er også kjent for god holdbarhet og dermed lang levetid. Dalen fresene finnes både som V-fres og som to-trinns modeller.

Visning
Dalen Snøfres 2006-S

V-fres for profesjonelle brukere med arbeidbredde fra 2,30 til 2,55 m.

Dalen Snøfres 2007

Dalens største V-fres. En fres for de store traktorene og krevende brøyterutene.

Dalen Snøfres 2011

Snøfres 2011 fra Dalen er en totrinns universalfres som passer til de fleste oppdrag og alle snøtyper.

Dalen Snøfres 2013

To-trinnsfres for store traktorer og tøffe oppdrag. Snøfres 2013 fra Dalen er en totrinnsfres som passer til alle brøyteoppdrag, men er spesielt tilpasset stor traktor og vanskelige snøforhold. Freseren har stor arbeidsbredde og kastelengde som passer de røffeste forholdene. Muligheten til å styre strålen tilbake fra førerhuset, gjør den også egnet til tettbebygde strøk. 

Dalen Snøfres 2014

En stor to-trinnsfres som takler de mest krevende forhold og store snømengder. Fresen egner seg til store oppdrag og har stor arbeidsmengde og kapasitet i tillegg til enorm kasteevne. Den passer tøffe forhold, der ulende vind tetter veier og bygger harde skavler. 

Dalen Snøfres 2109

Snøfres 2109 fra Dalen er en effektiv og lettdrevet totrinnsfres for traktorer fra 60 hestekrefter. Arbeidsbredden er fra 218 til 263 centimeter, avhengig av utstyr. 

Dalen Snøfres 2110

Snøfres 2110 fra Dalen er en stor fres med kompakt innpakning. To-trinnsfres for traktorer med 80 hestekrefter eller mer. Arbeidsbredde på 2,48 til 2,93 m.

Dalen Snøfres 2116

DALEN 2116 er en hydraulisk totrinnsfreser høy kvalitet og unike løsninger.

  • Proffres med PTO- eller hydraulsik drift
  • Svært høy kvalitet
  • Utstrakt bruk av Strenx og Hardox
  • Automatkobling
  • Integrert flytfunksjon (hydraulisk versjon)

Dalen Snøfres 2118

Snøfres 2118 fra Dalen er en kraftig totrinns frontfres for de største traktorene. Dette er en nyutviklet fres som har en kraftig og effektiv drivlinje som takler opp til 350 hestekrefter. Fresen har stor kapasitet og enorm kastelengde og egner seg til åpning av veier og rydding av store plasser. Arbeidsbredde fra 2,70 til 2,80 m. Kan også monteres for rygging.

Lenker
Min side