Skip to main content
Til toppen

FÅ EN HELT NY KJØREOPPLEVELSE MED FENDT ERGOSTEER JOYSTICK!

Fendt joystick ErgoSteer er en oppgradering for alle FendtONE traktorer fra 500 Vario til 1000 Vario serien som har utstyrsnivået Power+ eller Profi+. 

I tillegg må traktoren ha nyeste programvare  (programvaren er gratis ved service).

Mer avslappet og effektivt arbeid med Fendt ErgoSteer

Fendt ErgoSteer joystick  lar deg kjøre på en mer avslappet og ergonomisk måte under mange slags oppgaver. Den intuitive betjeningen av joysticken er ikke noe problem selv for forskjellige førere, og du vil bli imponert over den nøyaktige rett frem-kjøringen takket være den selvsentrerende "Retraction"-styringen og tilbakemeldingen fra styrevinkelen til føreren.

Det individuelt justerbare armlenet gjør arbeidsplassen i Fendt-førerhuset enda mer komfortabel.

En helt ny kjøreopplevelse under alt åker- og gårdsarbeid.

Fendt ErgoSteer joystick kan installeres på bare 90 minutter uten spesiell programvareoppdatering eller aktivering, og er fullstendig integrert i terminalen. Det vil si at aktivering av joystick-styringen, styremodus (tilbakestilling eller holding) og innstilling av styrefølsomhet gjøres enkelt med et klikk i terminalen.

Opplev raskere svingemanøvrer når du arbeider i trange hus, på jordet og i annet arbeide.

Ergonomisk

Spenninger i skulder- og nakkeområdet hører fortiden til, takket være en optimal sittestilling. Arbeid mer produktivt og effektivt uten å ofre komforten.

Lett styring

Hvis retraction-styringsmodus er aktivert, vil maskinen alltid kjøre rett frem når joysticken slippes. Kjøreretningen endres ved hjelp av joysticken, inkludert en "stop-and-go"-funksjon - det er ikke lenger nødvendig å strekke seg etter rattstammebryteren.

Rask

Optimaliser arbeidet med våre innovative løsninger! Raskere svingmanøvrer lar deg oppnå høyere ytelser og samtidig redusere dieselforbruket.

Intuitiv

Selv for nye sjåfører er den enkel å bruke, og vil raskt bli den nye normalen. Opplev en ny måte å kjøre på - komfortabel og effektiv .

Kompatibel

Full kompatibilitet som ettermontering for alle FendtONE-traktorer i serien 500 Vario til 1000 Vario med Profi+ eller Power+ utstyr.

STIKK INNOM DITT NÆRMESTE EIKSENTER FOR Å SIKRE DEG EN ERGOSTEER JOYSTICK

STIKK INNOM DITT NÆRMESTE EIKSENTER FOR Å SIKRE DEG EN ERGOSTEER JOYSTICK

Finn ditt Eiksenter

Lenker
Min side