Skip to main content
Til toppen

Kunstgjødselspreder

 Amazone har 100 års erfaring innen gjødsling og gjødselspredere som dekker behovet til gårder i alle størrelser.  

Visning
Amazone ZA-M montert spreder

ZA-M-montert spreder har en beholderkapasiteter på opptil 3000 liter og spredebredder på opptil 36m. Dette er den ideelle maskinen for både bønder og entreprenører, med stor vekt på sikkerhet og pålitelighet. De sakte svingende, kraftige omrørerne og den lave skivehastigheten sørger for en jevn, granulatbeskyttende gjødselstrøm.

Amazone ZA-TS montert spreder

Amazone ZA-TS-montert spredere er tilgjengelig med en tankkapasitet fra 1400 l til 4200 l. Den er utstyrt med den nye TS-sprederenheten som gir arbeidsbredder på opptil 54 m sammen med utmerkede kantspredningsmønstre. Dette betyr at ISOBUS-sprederen ZA-TS er en av de beste høyeffektsprederne. Den pålitelige veieteknologien, AutoTS og ClickTS presise grensespredesystemer samt den innovative ArgusTwin og WindControl teknologien mm.. setter gjødselsprederen i en klasse for seg.

Amazone ZA-V monterte spredere

Amazone ZA-V-montert spreder er tilgjengelig i traktkapasiteter fra 1400 til 4200 l og kjennetegnes ved høye arbeidshastigheter på opptil 30 km/t. Høye spredekapasitet på opptil 390 kg/min og arbeidsbredder på opptil 36 m. ISOBUS kommunikasjon, veiesystem, de hydrauliske eller elektriske Limiter V eller V + grensespredesystemene pluss mange andre tilleggsutstyr gjør ZA-V til en av de mest moderne gjødselsprederne i sin klasse.

Amazone ZA-X Perfect montert spreder

AMAZONE ZA-X monterte gjødselsspredere er presise og pålitelige. Med to skiver for å spre gjødsel opp til 18 m.

Amazone ZG-B spreder

Med ZG-B beholdervolum på 5 500 l og 8 200 l introduserer AMAZONE slepespredere med høy kapasitet for økonomisk og økologisk bruk av mineralgjødsel og jordfuktig gjødsel. Takket være pålitelighet og enkel håndtering er ZG-B-ene perfekt egnet for drift på store gårder eller for entreprenører. Ulike spesifikasjonsmuligheter og et omfattende utvalg spesialutstyr gjør ZG-B til den individuelle allrounderen for alle gjødseloppgaver.

Amazone ZG-TS spreder

Den nye slepesprederen ZG-TS 01 med beholderkapasitet på 7 500 l eller 10 000 l muliggjør enda høyere arbeidshastigheter med arbeidsbredder på opptil 54 m og arbeidshastigheter på opptil 30 km/t. Det integrerte AutoTS grensespredesystemet og GPS-Switch automatisk delbreddekontroll med opptil 128 delbreddedeler gir svært presise sprederesultater. ProfisPro nettveiesystem garanterer kontinuerlig justering av spredemengden, og ArgusTwin spredningsmønsterovervåkingssystem gir perfekt sidefordeling, selv med varierende gjødsel eller under ugunstige værforhold.

Lenker
Min side