Til toppen

Motorsager

Vi har et bredt utvalg motorsager for både skog og hage.  Her finner du alt fra holdbare og pålitelige beist for det proffe markedet, til enklere kvalitetssager du kan ha i skjulet hjemme. Eiksenteret har selvfølgelig også et godt utvalg av elektriske og batteridrevne motorsager. Uansett får du kvalitet, holdbarhet, manøvrerbarhet og høy skjærekapasitet slik at jobben gjøres godt og effektivt. Finn din fritidssag, allrounder eller profesjonelle motorsag hos Eiksenteret. Vi har også en rekke kvalitetstilbehør og smart verneutstyr.  

Ta turen innom ditt lokale Eiksenter, vi hjelper deg med å finne motorsagen som passer ditt behov.   

Sorter

Cramer 82CS15B motorsag 82V med batteri / lader

Cramer 82CS15 er kraftig og lett batteridrevet motorsag designet spesielt for profesjonelle brukere. Komplett med batteri 82V220G og lader 82C1G.
S0850228

Husqvarna 120I kjedesag med batteri /lader

Lett batteri motorsag ideell for felling av mindre trær og beskjæring. Har et intuitivt tastatur for sikker, praktisk og enkel start, mens treghetsutløst kjedebremsen sikrer sikker håndtering.
S0494871

Husqvarna 130 14'' 3/8'' H37 motorsag

Hvis du er på utkikk etter en motorsag som du kan bruke rundt huset og i hagen i årene som kommer, er det verdt å investere i en sag som kan klare jobben. En sag som er Husqvarna-navnet verdig. Husqvarna 130 er lett å starte og enkel å håndtere – den kan kappe ved på null komma niks, hjelpe til med beskjæring og til og med ta knekken på et tre i ny og ne. Liten, men mektig – og du får mye for pengene.
S0709031

Husqvarna 135 Mark II 14'' motorsag

Robust, pålitelig og brukervennlig sag med stor skjærekapasitet for huseiere. Den perfekte hagemotorsagen for sporadiske oppgaver som vedkapping og felling av mindre trær. Lett å starte og håndtere, og takket være den sidemonterte kjedestrammeren kan du stramme kjedet raskt og enkelt
S0738010

Husqvarna 340i 14'' motorsag uten batteri/lader

Hendig og smal batterimotorsag fra Husqvarna
S0816466

Husqvarna 435 II X-CUT motorsag

Den perfekte motorsagen for deg som trenger å få ryddet opp litt i hagen, eller på mindre landområder. 13''
S0874728

Husqvarna 435E II motorsag

Dette er andre generasjons all-round sag, ideel for de som ønsker en motorsag som er lett å starte og manøvrere. Starter lett også med langsomme drag i startsnor, og kommer med en slankere sagkropp og tanklokk som kan vippes opp. Har X-TORQ® motor med lavere drivstoffforbruk og redusert utslippsnivå. Utstyrt med Smart Start®, bensinpumpe og Auto retur stoppknapp som gjør starten enklere. Synlig drivstoffnivå og verktøyløs kjedestramming gjør også ting enklere.
S0874729

Husqvarna 445 Ii E-Serie 13'' motorsag

En kraftig all-round 13" motorsag med profesjonelle kvaliteter, som er lett å starte og har slank design.
S0875227

Husqvarna 525PT5S 10'' teleskop m/sele stangsag

Husqvarna 525PT5S stangsag er utviklet for profesjonelle, og teleskopskaft med vår lengste rekkevidde, utmerket ergonomi og enestående balanse for å bidra til topp resultat med et minimum av anstrengelse. Den er lett å manøvrere, og X-Torq-motoren sikrer rask akselerasjon og høyt moment med lave utslipp og lavt drivstofforbruk.
S0494793

Husqvarna 530iPX elektrisk stangsag uten batteri /lader

Smidig og lett batteridrevet skogsryddesag med virkelig profesjonell ytelse. Den har høy kjedehastighet, god balanse, er lett og vibrerer lite, slik at du kan jobbe enkelt og presist uten støy og direkte utslipp. Den er spesielt godt egnet for ujevnt og tettvokst terreng, der stor bevegelsesfrihet er avgjørende.
S0738030

Husqvarna 535iXP 12'' motorsag uten batteri/lader

For profesjonelt orienterte brukere som vil ha en lett motorsag med høy ytelse. Perfekt for tømrere, entreprenører, trepleiere og fruktdyrkere. Med utmerket ergonomi, høy ytelse og høy kjedehastighet.
S0737961