Skip to main content
Til toppen

Traktorhenger

Eiksenteret tilbyr traktortilhenger fra kjente merkevarer. Ditt Eiksenter hjelper deg med å finne den hengeren  som passer deg og ditt behov, hvor nyttelast og antall kubikk står i fokus.

Visning
Foss-Eik Gårdshenger

En robust all-round henger med kraftig bunn og solide trelemmer. Bygget for transport av korn, gras og grov masse.

Weckman WS110G kornhenger

Weckman kornhenger WS110G er vår velkjente kornhenger i mellomklassen. Kornhengeren har mye ekstrautstyr tilgjengelig som: kornkarmer, toppkarmer, og rullepresenning. Weckman kornhenger er eksepsjonelt varig, og er komfortabel og trygg å bruke. Weckman har produsert traktortilhengere i Finland igjennom 60 år!

Weckman WS130G kornhenger

Weckman korntilhenger WS130G er deres bestselgende kornhenger med stort volum og god kjørekomfort. Leveres med kornkarmer, toppkarmer, og rullepresenning som ekstrautstyr. Weckman kornhenger er eksepsjonelt varig, og er komfortabel og trygg å bruke. Weckman har produsert traktortilhengere i Finland igjennom 60 år!

Weckman WS130G volumtilhenger M/520/50

Weckman volumtilhenger WS130KG er en suveren volumtilhenger, utmerket til korn, flis og grasstransport. Weckman tilhenger er eksepsjonelt varig, og er komfortabel og trygg å bruke.

Weckman WS180BTG rundballevogn

Ny rundballvogn fra Weckman med 18t nyttelast og hydraulisk sidesikring for to høyder med rundballer. Med 9 meter plan gir det plass til 28 rundballer av vanlig størrelse. Leveres med 710/45-22,5 hjul på pendelboggi for god markflyt og fremkommelighet.

Weckman WS180KG M/560/50R22 volumtilhenger

Weckman volumkornhenger WS180KG er en suveren volumtilhenger, og egner seg godt til korntransport, transport av løsmasse og generell transport. Den har høy nyttelast, meget kraftig ramme og stødige, gode tippeegenskaper. WS180KG leveres med 560/50RR22,5 hjul. Brems på alle fire hjul. Hengeren har nyttelast på 18 tonn, og volum på 22m3.

Weckman WS70G kornhenger

Weckman kornhenger WS70G er markedets største en-akslede tilhenger med brems på to hjul. Weckman kornhenger WS70G er designet for å ha god varighet, og å være komfortabel og trygg å bruke.

Weckman WS90G kornhenger

Weckman kornhenger WS90G er en god boggihenger i mellomklassen med fornuftig kassemål. Medium bredde og godt volum gir en rekke bruksområder, som korn-, flis- og vedtransport. Hengeren har god kjørekomfort, og fire hjul med bremser på fremre hjulpar. Weckman kornhenger er eksepsjonelt varig, og er komfortabel og trygg å bruke.

Lenker
Min side