Skip to main content
Til toppen

Åkersprøyter

Det er viktig og ta vare på avlingen og for optimalt resultat trenger man godt og passende utstyr.  Eiksenteret fører åkersprøyter fra Fendt og Hardi som dekker alle behov innen sprøyter, slik at du med sikkerhet får spredd plantevernmidlene perfekt, og sikre deg optimale avlinger i mange år fremover. 

Visning
Amazone UF sprøyte

Amazone UF er sprayen for deg som verdsetter et kompakt utstyr med høy kapasitet. Den kompakte UF 01-monterte plantevernsprøyten, med en tankkapasitet på 900 l eller 1200 l, er kjennetegnet ved sin robuste konstruksjon og lette design. UF 02 montert sprøyte er tilgjengelig i tankkapasiteter fra 1000 til 2000 liter og bommer i arbeidsbredder fra 12 til 30 meter. UF 02 er enestående i sin kompakte design, samt sin enkle, komfortable betjening. I kombinasjon med FT-fronttanken kan tankkapasiteten til den svært manøvrerbare, traktormonterte kombinasjonen økes til 3500 liter. Det setter standarden!

Fendt Rogator 300 Åkersprøyte

Moderne og høyteknlogisk åkersprøyte fra Fendt. Laget etter brukernes egne behov og krav. Kvalitet og moderne teknologi i en uslåelig kombinasjon. Åkersprøyten er slept selvgående!

Lenker
Min side