Til toppen

Ploger

Når det kommer til bearbeidelse av jorden er det mye tid og penger å hente i en robust og effektiv plog. Da er det viktig å velge en plog av høy kvalitet, som er lagt for å takle de fleste forhold. 

Eiksenteret leverer kvalitetssterke ploger fra spanske Ovlac. 

Sorter Navn (a > å)

Dalen Vikeplog 3025

Solid og driftssikker vikeplog med diagonalsving for brøyting av vei, fortau eller åpne plasser.

OVLAC Liftopphengt vendeplog 120

120-serien vendeplog fra spanske OVLAC er en praktisk fireskjærs plog av høy kvalitet. Denne plogen er bygget for å vare og for å gjøre arbeidet enklest mulig for bonden.

OVLAC Liftopphengt vendeplog 130

130-serien vendeplog fra OVLAC er den perfekte plogen for deg som trenger en plog av ypperste kvalitet, som er driftssikker og som i tillegg holder nede vekten på selve plogen! Med denne vendeplogen vil du ha et redskap som tåler kompliserte jordtyper og som gjør oppgaven tilfredsstillende effektivt.

OVLAC Liftopphengt vendeplog 150

150-serien er en kraftig fem-skjærs vendeplog med en maksimal trekkraft på 225 hk. Høy materialkvalitet møter innovativ og effektiv teknologi i en profesjonell og smart vendeplogsløsning.

OVLAC Liftopphengt vendeplog 180

180-serien er Ovlac sin kraftigste vendeplog med en maksimal trekkraft på 285 hk. 180-serien har ekstra forsterket ramme og er den ultimate plogen for deg som trenger en ekstra robust plog.

Plovekspertens Gummilyktebom

Plovekspertens Gummilyktebom gir et velfungerende baklys på plogen.

Relatert fagstoff