Til toppen

Valtra A-serie


Helt ny traktor, kompakt kraft, med det beste effekt/størrelse-forholdet. Et komfortabelt førerhus som er helt nytt sammen med egenskaper og karakteristikker som gjør traktorserien til en sann segmentspesialist.

En traktor fra A-serien til Valtra er en arbeidsmaskin som passer til enhver årstid. Serien har enkle modeller tilpasset tradisjonelt bruk. 

A4-serien har sju modeller og er fullmodulær så du kan tilpasse traktoren til ditt behov. 

Traktorene har kraft til å trekke en plog og smidighet til å mate dyrene. Det er god sikt til å utføre presisjonsarbeid og girkassen er svært brukervennlig. Serien er kompakt, men med stor plass i førerhuset. Modellene er lette å vedlikeholde daglig.

A-serien har mange av de samme funksjonene som storebrødrene i N-, T- og S-serien.

God sikt fra førerhuset

Førerhuset har nytt design med seks stolper og to dører. Støynivået er på 75 dB og hyttas smale design gjør det enkelt å navigere på trange steder som i uthus eller tett skog. Det er også standard med varmeapperat både i taket og nede ved føttene. Traktorens kurvede profil fører til en stivere konstruksjon uten vibrasjon og støy. 

Fra førerhuset har du 360-graders sikt. Frontruten bøyer seg oppover og det store takvinduet (valgfritt) gir god sikt ved bruk av frontlaster. Skråpanseret sørger også for god sikt sammen med det store bakvinduet og korte taket. Setet kan dreies 180 grader til spesielle oppgaver som skogbruk. Traktoren er også utstyrt med markedets ledende arbeidslys og kjørelys oppe og nede. 

Sterk AGCO Power-motor

A4-serien kommer med Valtra sitt velkjente clutchfrie vendegir med parkeringspossisjon som gjør det lett å parkere. Rattet er utstyrt med en lett pedal for å justere vinkelen på rattet. 

AGCO Power-motoren er kjent for å være pålitelig og slitesterk. Den er miljøvennlig, stillegående og har høyt dreiemoment innen flere forskjellige turtall. 

Den nye girkassen med høy effektivitet sørger for at effekten fra motoren overføres effektivt til bakken. Girkassen har tolv hastigheter forover og i revers, fordelt på to grupper. Seks hastigheter til arbeid på åkeren i 4-12 km/t og et superkryp-gir ned til 0,09 km/t sørger for flere bruksområder. 

Modeller i A-serien
Modell Motor Chassis Maksimal effekt Transmisjonsalternativer
hk Nm Hydr. 
vendegir
Krypserie
A74 33 AWIC S = Small
(liten)
75 312 H H-Ekstra
A84 33 AWFC 85 347 H H-Ekstra
A94 95 355 H H-Ekstra
A104 44 AWFC M = Medium  100 410 H H-Ekstra
A114 110 417 H H-Ekstra
A124 L = Large 
(stor)
120 510 H H-Ekstra
A134 130 540 H H-Ekstra

 

 

Motor 3,3l eller 4,4l Agco Power - 3 eller 4-sylindret
Maks effekt 75-130 hk
Transmisjon Hitech
Maks dreiemoment 312-540 Nm