Til toppen

Progress Ingeniørfirma AS

En av Norges ledende leverandører av Hydraulikk, Transmisjoner, Vannjet og andre fremdriftsløsninger.

Progress Ingeniør har spesialisert seg på produkter relatert til hydraulikk og maritim framdrift. Deres produkter dekker alt fra ulike hydraulikk-komponenter, gir, via aksler til propell eller vannjet. I tillegg til dette har de også en del annet motorrelatert teknisk ustyr, som feks eksosutstyr, anti-vibrasjonsutstyr og baugpropeller.

I juni 2022 kjøpte Progress Ingeniørfirma AS Walterscheid’s Hydraulikkavdeling i Vestby (WPG).
Progress følger med dette en langsiktig plan for utvikling av bedriften videre innen tyngre tekniske løsninger. Vi satser stort på å videreutvikle hydraulikkavdelingen parallelt med vår produktlinje innen transmisjoner og fremdrift.

Selskapene har samarbeidet over lang tid for å sikre en enkel overgang for deg som kunde og gleder oss til veien videre. Vi vil fortsette å levere den samme gode servicen som tidligere samtidig som vi tilfører nye produkter og tjenester i markedene.

Progress nye Hydraulikkavdeling i Vestby, tidligere WPG
I Vestby har avdelingen levert hydraulikksystemer, deler og tilbehør siden 1964. Dedikerte ansatte designer, bygger og leverer spesialtilpassede løsninger til både landbruk, industri og marine. I tillegg til deler og komponenter leveres også utstyr til produksjon av slanger. I Vestby disponerer selskapet et stort lager og verksted som sikrer høy grad av service og leveringsdyktighet.

 

Sorter Navn (a > å)

Progress Multifaster Han-del 2PB06-2-38G MC

Koblingssystem som gjør det enkelt å koble flere hydraulikkoblinger, strøm og luft med et håndgrep.
S0265737

Progress Multifaster Hun-del 2PB06-2-38G FC

Koblingssystem som gjør det enkelt å koble flere hydraulikkoblinger, strøm og luft med et håndgrep.
S0265736