Til toppen

OVLAC

Når det kommer til bearbeidelse av jorden er det mye tid og penger å hente i en robust og effektiv plog. Da er det viktig å velge en plog av høy kvalitet, som er lagt for å takle de fleste forhold. Det er her Ovlac kommer inn. Her får du en plog som passer ditt bruksområde perfekt og som er 100% til å stole på.

Det spanske selskapet Ovlac lager ploger av høyeste kvalitet, og har gjort det siden 1936. Ovlac har egen in-house avdeling som tar seg av forskning og utvikling av produkter slik at de har nettopp den beste mulige kvalitet og følger opp med moderne utvikling av sine produkter. Spennet av produkter er mange og retter seg til alle forskjellige aktører. 60 prosent av all produksjon av Ovlac-ploger eksporteres ut av Spania til over 20 land, og kan nå fås hos Eiksenteret! 
 

Våronn med Ovlac Vendeplog

Har du kontroll på en god og vedlikeholdt maskinpark, og været spiller på lag, er du på god vei til å lykkes med våronna. Eikmaskin kan ikke hjelpe deg med været. Derimot har vi en rekke jordbearbeidingsmaskiner av høy kvalitet som sikrer deg en effektiv og god våronn. 

Les mer om våronn med kvalitetsmaskiner her.

Testkjøring av Ovlac vendeplog 

Produktansvarlig Kristine B. Pedersen er veldig fornøyd med plogen. «Både i den tunge leirjorda og i den litt lettere jorda gjorde plogen en svært god jobb.»

Vil du ha en demo?  Kontakt ditt Eiksenter.

Produkter fra Ovlac

Sorter Navn (a > å)

OVLAC Liftopphengt vendeplog 120

120-serien vendeplog fra spanske OVLAC er en praktisk fireskjærs plog av høy kvalitet. Denne plogen er bygget for å vare og for å gjøre arbeidet enklest mulig for bonden.

OVLAC Liftopphengt vendeplog 130

130-serien vendeplog fra OVLAC er den perfekte plogen for deg som trenger en plog av ypperste kvalitet, som er driftssikker og som i tillegg holder nede vekten på selve plogen! Med denne vendeplogen vil du ha et redskap som tåler kompliserte jordtyper og som gjør oppgaven tilfredsstillende effektivt.

OVLAC Liftopphengt vendeplog 150

150-serien er en kraftig fem-skjærs vendeplog med en maksimal trekkraft på 225 hk. Høy materialkvalitet møter innovativ og effektiv teknologi i en profesjonell og smart vendeplogsløsning.

OVLAC Liftopphengt vendeplog 180

180-serien er Ovlac sin kraftigste vendeplog med en maksimal trekkraft på 285 hk. 180-serien har ekstra forsterket ramme og er den ultimate plogen for deg som trenger en ekstra robust plog.