Til toppen

Fendt traktor

Å kjøre Fendt er mer enn bare å kjøre en traktor. Selv under tungt arbeid oppleves det som enkelt. Med Fendt Vario-transmisjon kjører du trinnløst med maksimal kraft, helt fra den minste smalsporede traktoren eller vintraktoren, til de større traktorene. Helt siden Dieselross kom på markedet i sin tid, har Fendt-traktorer satt standarder innen effektivitet og kjøreglede innen landbruket. Enten det gjelder brukte eller nye traktorer – den enestående kjørefølelsen hos Fendt overbeviser: Den som kjører Fendt, leder an.

For ytterligere beskrivelser og informasjon om Fendts produkter, se Fendts hjemmesider.

Sorter etter: Navn (a > å)

Fendt 200 V/F/P Vario

Spesialtraktorer med totalbredde fra 1,0 meter - 1,75 meter beregnet for vin- og fruktproduksjon men også kommunale oppgaver samt innen landbruket.

Fendt 200 Vario

Nye generasjon 200 Vario har lavt tyngdepunkt og og kompakte mål som gjør den like perfekt i bratt terreng som inne på trange gårdsplasser. Imponerende ytelser gjør dette til en traktor du blir glad i.

Fendt 300 Vario Gen4

Økonomisk gunstig traktor som passer alle typer arbeidsoppgaver. Nå med ekstra kraft og komfortabel førerplass.

Fendt 700 Gen6

Kraftig traktor som passer til alle tenkelige arbeidsoppgaver. Fendt-kvalitet møter presisjon og kraft i denne 6.generasjonen traktor!

Fendt 800 Vario S4

En trinnløs traktor for bønder og entreprenører til de tyngere arbeidsoppgavene. Serien tilbyr et bredt spekter av unikt utsyr, bl.a VarioGrip dekktrykksregulering.

Fendt 900 Vario (my2020)

Stor all-round traktor fra Fendt! Lett å tilpasse til din drift og full av smarte, teknologiske løsninger. Det sikre alternative for deg som trenger litt ekstra trekkraft.

Fendt 900 Vario MT

Ny beltetraktorserie med økt komfort. Belteunderstellet er nyutviklet for å øke komfort og trekkevne. Velkjent Fendtbetjening er nå introdusert også i beltetraktorsegmentet.