Skip to main content
Til toppen

Fendt 1000 Vario


Fendt 1000 Vario er en kraftpakke med opptil 517 hk! Kombiner både trekkraft og datakraft i et intelligent samspill.

Landbruket møter stadig nye utfordringer. Værforholdene er under stadige endringer og det kravene til traktoren blir strengere. Det er der Fendt 1000 Vario kommer inn i bildet. Denne traktoren er laget for at det skal være enkelt å jobbe ute på jordet, men også enkelt å planlegge og ha oversikt over de mer administrative arbeidsoppgavene. 

Fendt 1000 Vario (My2021) har modeller fra 380 hestekrefter og helt opp til 517, og har en hastighet på veien på opptil 60 km/t.

Nytt ved nyeste generasjon

Nytt er muligheten for selvrensende luftfilter, som renses mens traktoren er i fart, noe som kan være med på å redusere vedlikehold. Filteret er tiltenkt bruk i områder med spesielt høyt støv nivå – som Australia og Sør-Amerika.

Traktoren har panserkamera i front, slik at du enklere kan ha oversikt over redskap i fronten, samt enklere feste på vekter.

Fendt Stability Control Reduserer krengningen i svinger når hastigheten overstiger 20 km/t og reduserer faren for velt. Dette er med på å øke sikkerheten og forbedre kjørekomforten. 

FendtONE – Møt det moderne landbruket

Fendt jobber med å gjøre sine smarte driftsløsninger som standard i sine traktorer. Derfor kommer en nye 1000-serien med full tilgang til FendtONE.

Er det en ting du skal bite deg merke i så er det den utrolige flyten mellom onboard- og offboardarbeid med FendtONE. På en brukervennlig og intuitiv måte, har Fendt fått plass til hele kontoret ditt inne i førerhuset, med FendtONEs egne displayer. Samtidig som at du har full kontroll over dine administrative arbeidsoppgaver inne i traktoren, sender også traktoren data direkte til kontoret. Så her kan du følge med på hele maskinparken din fra både desktop og mobil. FendtONE er nemlig ikke produsentspesifikk. Knapper og ikoner ser like ut på pc og i traktor, og er plassert intuitivt og på samme sted. Du har full kontroll over all data, og dataen sender du og mottar med den største enkelthet – helt uavhengig av tid og sted. 

Utstyr i fleng

Traktorer brukes til så mangt, og alle eiere av en Fendt 1000 Vario vil ha behov som medfører forskjellig bruk. Derfor kommer traktoren i 4 forskjellige utstyrsvariasjoner, alle fire med to forskjellige oppsettmuligheter. Fendt 1000 Vario får du i Power, Power+, Profi og Profi+. Armlenet vil da passe best etter ditt behov for modelltype. F.eks. kommer 12 tommers armlenedisplay som tilvalg og du får et par fingertuppbrytere på powermodellene, mens displayet følger med og du får to par fingertuppbrytrere på de tre andre modellene. Du får også valget om du trenger krysspak, ingen krysspak eller 3l krysspak avhengig av mulighet på modellen. Med så mange forskjellige løsninger vil med sikkerhet ditt behov bli møtt.

På plussmodellene får du også inkludert grunnpakke for sporfølging, med muligheter for mer avanserte sporfølgingspakker som tilvalg. Profi-modellene har et stort utvalg av tilvalgsmuligheter i førerhytta og de kommer med aircondition som standard.
VarioDrive og VarioGrip
Fendt 1000 kommer med VarioDrive. Du skal kunne styre en Fendt på en så optimal, effektiv og kraftig måte som over hode mulig. Med VarioDrive får du det perfekte samspill mellom motor og transmisjon.

I tillegg kommer Fendt 1000 med VarioGrip. Et fullstendig integrert dekktrykksreguleringssystem, med egne ventiler, svivler og kanaler for lufttilførsel. Takket være den beskyttende konstruksjonen er det ingen risiko for at luftlinjene rives. VarioGrip er lett å betjene gjennom terminalen.

 

Lenker
Min side