Skip to main content
Til toppen

Fendt 500 Vario


Traktoren som kombinerer allsidighet og ytelse på en kompakt måte. Med alle FendtOne-funksjoner har du alltid full kontroll i en 500 Vario.

Kravene til moderne traktorer blir stadig strengere, mens ekstremvær og ustabile forhold krever mer av traktoren enn tidligere. Med Fendts 500 Vario er du forberedt på det meste, med en kompakt og allsidig all-rounder. 500 Vario har som formål å gjøre arbeidsdagen enklere – både ute på jordet, men også på kontoret. Traktoren kombinerer fremkommelighet i byen, økonomisk drivstoffbruk og trygg ferdsel på veien med høy ytelse på jordet. I tillegg er det den perfekte frontlasteren. En skikkelig «alt-i-et»-maskin som får jobben gjort.

Den nyeste 500 vario kommer med ytelser fra 124 til 163 hestekrefter, pakket inn i et robust og pålitelig design. Når Fendt velger materialer, står kvalitet i høysete – kvaliteten på nye 500 Vario er intet unntak. Med denne traktoren er du også sikret en helt unik kjørekomfort. Fendt sørger for at førerens komfort er prioritert i alle ledd, noe man virkelig opplever i førerhusets behagelige og lune design. Ja, du kan til og med få eget lydsystem med 8 takmonterte mikrofoner, knallgod radiomottaker og fire høyttalere med subwoofer som gir en veldig god lydopplevelse. Du kobler også lett inn telefonen din på systemet med usb, aux eller bluetooth.

FendtONE

Viktigere enn den fantastiske lydopplevelsen er den utrolige flyten mellom onboard- og offboardarbeid med FendtONE. På en brukervennlig og intuetiv måte, har Fendt fått plass til hele kontoret ditt inne i førerhuset, med FendtONEs egne displayer. Samtidig som at du har full kontroll over dine administrative arbeidsoppgaver inne i traktoren, sender også traktoren data direkte til kontoret. Så her kan du følge med på hele maskinparken din fra både desktop og mobil. FendtONE er nemlig ikke produsentspesifikk. Knapper og ikoner ser like ut på pc og i traktor, og er plassert intuitivt og på samme sted. Du har full kontroll over all data, og dataen sender du og mottar med den største enkelthet – helt uavhengig av tid og sted. 

Nytt på 2021 modellen

Det går ikke an å snakke om 500 Vario uten å se på allsidige og kraftige lasteroppgaver. 500 Vario er en skikkelig god frontlaster, og nå har den nyeste modellen også fått en skikkelig overhalling som gjør den enda bedre. Kombinasjonen av 3L joystick og frontlaster med 3.ventil sørger for at traktoren nå kan utføre opp til tre oppgaver simultant. F.eks. vil en balleklemme nå kunne både lukkes, trekkes inn og løftes på en og samme gang. 500 Vario har også nå muligheten til å leveres med ISOBUS-kontakt i front. Trepunktshydraulikken foran i kat. 2 med posisjonskontroll og vektoverføring er fullstendig integrert i traktoren.

VisonPlus heter førerhuset som gir deg 77 grader vertikalt synsfelt forover. Førerhuset har enda flere oppbevaringsmuligheter enn tidligere og et ekstra komfortabelt passasjersete. Du har muligheten til å velge mellom delt frontrute, med dør på både høyre og venstre side, eller panoramautgave med heldekkene frontrute, da enten med dør på venstre side, eller begge.

Utstyrsvariasjon

Traktorer brukes til så mangt, og alle eiere av en Fendt 500 Vario vil ha behov som medfører forskjellig bruk. Derfor kommer traktoren i 4 forskjellige utstyrsvariasjoner, alle fire med to forskjellige oppsettmuligheter. Fendt 500 Vario får du i Power, Power+, Profi og Profi+. Armlenet vil da passe best etter ditt behov for modelltype. F.eks. kommer 12 tommers armlenedisplay som tilvalg og du får et par fingertuppbrytere på powermodellene, mens displayet følger med og du får to par fingertuppbrytrere på de tre andre modellene. Du får også valget om du trenger krysspak, ingen krysspak eller 3l krysspak avhengig av mulighet på modellen. Med så mange forskjellige løsninger vil med sikkerhet ditt behov bli møtt.

På plussmodellene får du også inkludert grunnpakke for sporfølging, med muligheter for mer avanserte sporfølgingspakker som tilvalg. Profi-modellene har et stort utvalg av tilvalgsmuligheter i førerhytta og de kommer med aircondition som standard.

 

Lenker
Min side