Skip to main content
Til toppen

Fendt 900 Vario


En Fendt med høy ytelse, høy fleksibilitet og lavt drivstofforbruk. Perfekt for den som trenger en hardtarbeidende, økonomisk og pålitelig all-round traktor på sin store gård.

I de moderne landbruket må man møte arbeidshverdagen med økt tilpasningsdyktighet. Sesonger og vær er ikke lengre like forutsigbart som det en gang var, og man møter nye tidsfrister og arbeidsforhold til stadighet. Da er det viktig og ha en pålitelig og fleksibel arbeidspartner. Fendt 900 Vario er kompanjongen du trenger.

Fendt 900 Vario gir deg økt effektivitet på jordet, samtidig som at den får gjort de krevende arbeidsoppgavene. Med modeller fra 296 til 415 hestekrefter finner du en traktor som møter både dine behov, og dine redskaper og maskiners krav.

Selv om ytelsen er høy betyr ikke det at Fendt har prioritert vekk komfort. Som alltid setter Fendt komfort høyt på prioriteringslisten, og et behagelig førerhus og god kjørekomfort har blitt mer en forventing, enn noe ekstraordinært. Alle modeller av Fendt 900 Vario MY21 kommer med store mengder tilvalgsmuligheter for førerhuset (kjøleboks, Pneumatisk førerhusoppheng, lærsete, radarsensor m.m.), mens elektrisk justerbare sidespeil og vidvinkels speil, integrert klimaanlegg og oppvarmede ruter kommer som standard. I tillegg er et 4.1 integrert lydsystem, med god lydkvalitet mulig som tilvalg i alle profi og profi+ modeller. For å ikke nevne komforten som ligger i det integrerte panserkameraet.

Nytt ved nyeste generasjon

De oppvarmede rutene gjør mer enn å sørge for sikt i alt slags vær. Disse rutene er laget i laminerte sikkerhetsglass, som ikke splintres. Dette er med på å øke arbeidssikkerheten betraktelig. Samtidig isolerer glasset førerhuset, slik at hele førerhuset har redusert støy, for din komfort.

Nytt er også muligheten for selvrensende luftfilter, som renses mens traktoren er i fart, noe som kan være med på å redusere vedlikehold. Filteret er tiltenkt bruk i områder med spesielt høyt støv nivå – som Australia og Sør-Amerika.

FendtONE – Møt det moderne landbruket

Fendt jobber med å gjøre sine smarte driftsløsninger som standard i sine traktorer. Derfor kommer en nye 900-serien med full tilgang til FendtONE.

Er det en ting du skal bite deg merke i så er det den utrolige flyten mellom onboard- og offboardarbeid med FendtONE. På en brukervennlig og intuitiv måte, har Fendt fått plass til hele kontoret ditt inne i førerhuset, med FendtONEs egne displayer. Samtidig som at du har full kontroll over dine administrative arbeidsoppgaver inne i traktoren, sender også traktoren data direkte til kontoret. Så her kan du følge med på hele maskinparken din fra både desktop og mobil. FendtONE er nemlig ikke produsentspesifikk. Knapper og ikoner ser like ut på pc og i traktor, og er plassert intuitivt og på samme sted. Du har full kontroll over all data, og dataen sender du og mottar med den største enkelthet – helt uavhengig av tid og sted. 

Utstyr i fleng

Traktorer brukes til så mangt, og alle eiere av en Fendt 900 Vario vil ha behov som medfører forskjellig bruk. Derfor kommer traktoren i 4 forskjellige utstyrsvariasjoner, alle fire med to forskjellige oppsettmuligheter. Fendt 900 Vario får du i Power, Power+, Profi og Profi+. Armlenet vil da passe best etter ditt behov for modelltype. F.eks. kommer 12 tommers armlenedisplay som tilvalg og du får et par fingertuppbrytere på powermodellene, mens displayet følger med og du får to par fingertuppbrytrere på de tre andre modellene. Du får også valget om du trenger krysspak, ingen krysspak eller 3l krysspak avhengig av mulighet på modellen. Med så mange forskjellige løsninger vil med sikkerhet ditt behov bli møtt.

På plussmodellene får du også inkludert grunnpakke for sporfølging, med muligheter for mer avanserte sporfølgingspakker som tilvalg. Profi-modellene har et stort utvalg av tilvalgsmuligheter i førerhytta og de kommer med aircondition som standard.

VarioDrive og VarioGrip

Fendt 900 kommer med VarioDrive. Du skal kunne styre en Fendt på en så optimal, effektiv og kraftig måte som over hode mulig. Med VarioDrive får du det perfekte samspill mellom motor og transmisjon.
I tillegg kommer Fendt 900 med VarioGrip. Et fullstendig integrert dekktrykksreguleringssystem, med egne ventiler, svivler og kanaler for lufttilførsel. Takket være den beskyttende konstruksjonen er det ingen risiko for at luftlinjene rives. VarioGrip er lett å betjene gjennom terminalen.

 

Lenker
Min side