Til toppen

FENDT FORMER


Uansett hvor stort ditt areal er - FENDT har en samlerive som passer deg! Velg mellom en, to eller fire rotorer og side- eller senterlevering. Former finnes i arbeidsbredder fra 3,40 til 12,50 m.

Former samlerive fra FENDT er konstruert for å samle graset i rene, velformede ranker som er enkle å plukke opp. Rivene er skånsomme mot torva og tar ikke med jord inn i rankene selv på ujevnt underlag. 

Samlerivene fra FENDT finnes i 15 forskjellige modeller med én til fire rotorer, og arbeidsbredder fra 3,4 til 12,5 meter. 

Alle modellene har tangentielt anordnede rotorarmer som gir effektiv, ren raking under alle forhold. Riven tilpasses enkelt forskjellige terrengtyper og vekster ved å endre kambanen og justere tindene. Med Camcontrol på de store og proffe modellene endres kambanen automatisk så tindene legger seg bakover med 50 centimeter bakkeklaring ved en snuoperasjon. 

De ulike modellene gjør at du kan velge rive etter ditt behov. FENDT har river for både små og store arealer, til små deltidsbønder og store entrepenører.