Skip to main content
Til toppen

Fendt 800 Vario


En trinnløs traktor for bønder og entreprenører til de tyngere arbeidsoppgavene. Serien tilbyr et bredt spekter av unikt utsyr, bl.a VarioGrip dekktrykksregulering.

Fendt 800 Vario er en sterk, kompakt og fleksibel traktorserie fra Fendt, som passer større gårder og profesjonelt bruk. 

800-serien er sterk i åkeren og ledende innen transport. Den har lav egenvekt og kan ha nyttelast på opptil 6,5 tonn som sørger for rask transport. 

Du kan velge mellom ulike funksjoner så traktoren passer dine arbeidsoppgaver. De fire modellene kan leveres som Power, PowerPlus, Profi og ProfiPlus. 

Serien har trinnløs transmisjon og helautomatisk grenselastregulering. 

X5-førerhuset gir god plass og god sikt gjennom panoramavinduene. Traktorens smale design sørger for god utsikt til forhjulene og frontmonterte redskaper. 

Førerhuset er ergonomisk tilpasset med alle betjeningselementene lett tilgjengelig med multifunksjonsspaken plassert i det integrerte armlenet. I Varioterminalen er traktorens og redskapenes funksjoner samlet. 

Serien kan utstyres med Bi-LED lys med høyderegulering i front, og LED-lampene sørger for god sikt også i mørket. 

Den 6-sylindrede Deutz-motoren sørger for motoreffekt fra 226 til 287 hestekrefter og har Stage 4 utslippsstandard med SCR eksosteknologi med AdBlue.
 

Motor Deutz 6 syl, 6,06 liter
Maks effekt 226-287 hk
Transmisjon Trinnløs Vario transmisjon, 50 (60) km/t
Maks dreiemoment 960-1217 Nm
Lenker
Min side