Skip to main content
Til toppen

Startax Maskin-Teknisk AS har siden 1936 vært importør og grossist på deler, lys og tilbehør til bil, lastebil/buss, maskin og landbrukssektoren. Startax har et spesielt fokus og unik kompetanse på elektriske komponenter. Selskapet har en bred kundeportefølje, er i vekst og har en sunn drift. 

Startax Maskin-Teknisk AS er eid av Startax Finland OY, ledende aktør i sitt segment med virksomheter i flere land: Startax Finland, Startax Estland, Startax Sverige, Startax Norge, AB Reservdelar, Huzells, Awimex, Tunga Delar AB, og Sec Scandinavia A/S.

Deres ansatte har lang fartstid og høy kompetanse fra bransjene som sammen med korte beslutningsveier gir raske og enkle løsninger for alle våre samarbeidspartnere.

Startax Maskin-Teknisk leverer en av bransjens bredeste sortiment innen lys som: Ekstralys, arbeidslys, varsellys, markeringslys, hengerlys, baklys, ledlister, alt av pærer, tilkoblinger og festebraketter samt DT verktøy.
 

Her finner du en oversikt over produkter fra Startax:

Ekstralys

Ekstralys finnes i 3 segmenter, fra rimelige kvalitetslamper til lamper for profesjonelt bruk til maskiner, landbruk eller utrykningskjøretøyer.
 

Arbeidslys

Arbeidslys leverer vi som på ekstralys i 3 segmenter, fra rimelig til lamper for ekstreme behov og høye krav til bruk i landbruk, maskiner og kjøretøy generelt.
 

Varsellys

Varsellys leveres i bjelker, beacons og flash i mange varianter som sammen med mange forskjellige festebraketter gir fleksible løsninger til forskjellige type kjøretøy og maskiner.
 

Markeringslys

Vi har et betydelig sortiment på markeringslys til alle behov og type kjøretøy og hengere. 
 

Hengerlys/baklys

Sortimentet på hengerlys og baklys har mange varianter fra originale lamper til universale og trådløse utgaver.
 

Festebraketter og installasjonsmateriell

Det leveres et svært stort sortiment av forskjellige feste/monteringsbraketter sammen med tilkoblingsløsninger for alle typer kjøretøy med og uten CanBus. Vi kan også bidra med deler og verktøy for enkel og rett montering av dine lys!
 

Eiksenteret fører et bredt utvalg av lys fra Startax Maskin-Teknisk AS til alle typer kjøretøy, maskiner og til marine. Vi vet hvor utfordrende det kan være å finne rett type lys til rett behov og ønsker å veilede deg til et riktig og godt valg. Med vår kompetanse i kombinasjon med Startax sin erfaring og tilpassing til norske forhold, vil resultatet være upåklagelig.

Ikke nøl med å ta kontakt, så hjelper vi deg med å møte dine behov!
 

Visning
BullBoy arbeidslys LED Massey Ferguson 45W

S0822481
Bullboy LED brøytelys med varme-høyre

Brøytelys med både nær og fjernlys. Kommer med blinklys, posisjonslys og varme i glass. Høyre

S0836388
Bullboy LED brøytelys med varme-venstre

Brøytelys med både nær og fjernlys. Kommer med blinklys, posisjonslys og varme i glass. Venstre

S0836389
Bullboy brøytelys med varme

E-Merket brøytelys med både nær og fjernlys. Kommer med parklys, blinklys og varme i glass. Rammeløs design, og automatisk aktivering av varmetråder. Samme lykt kan brukes på høyre eller venstre side. Kan monteres stående, hengende og sidelengs.

S0857510
Ryggekamera 12-24V 7" skjerm trådløst

S0810579
Ryggekamerasett 12-24V 7" skjerm m/kabel

S0810578
Startax rundt varsellys oransje LED 12-24V

S0845042
X-Vision Genesis Ii 600 ekstralys lysbjelke

S0844475
Lenker
Min side