Skip to main content
Til toppen
Junkkari

Junkkari

Junkkari Oy er en finsk leverandør av landbruks- og skogbruksmaskiner som designer og produserer maskiner for såing, transport og skogbruk. Junkkari ligger i Finlands Sør-Österbotten, i Ylihärmä, nær Kauhava, og er en del av MSK Group Oy . 

Velg tilhenger, dumper, flishugger og såmaskin fra Junkkari. 

Kundeerfaringer og nyheter fra Junkkari

Produkter fra Junkkari

Visning
Junkkari D-serie såmaskin

Junkkari D-serie såmaskiner med tre og fire meter arbeidsbredde er en meget robust maskin som egner seg for direktesåing med doble skållabber, separate dybdehjul og pakkehjul på hver labb.

Junkkari HJ172-HJ500 flishuggere

Junkkari HJ flishuggere er robuste maskiner for allsidig bruk som leverer jevn fliskvalitet.

Junkkari M-serie såmaskin

Junkkari M-serie såmaskiner med tre og fire meter arbeidsbredde er beregnet for tradisjonell- og forenklet jordbearbeiding på ulike jordtyper med stort spenn i labbetrykk.

Junkkari NL og KH kombisåmaskiner

Junkkari NL/KH er små og lette kombimaskiner med 2,5 og 3,0 meters arbeidsbredder hvor et godt og jevnt såresultat blir ivareteatt og gir godt grunnlag for gode avlinger.

Junkkari P-serie tømmerkraner

Junkkari P4169 tømmerkran beregnet for montering sammen med HJ250 og 261 flishugger.

Junkkari S-serie såmaskin

Junkkari S-serie såmaskiner med tre og fire meter arbeidsbredde, er beregnet for tradisjonell- og lett kultivert jord og bygges opp av ulike moduler med kassestørrelser og understell med ulike sålabber.

Junkkari T-serie såmaskin

Junkkari W700 såmaskin

Junkkari W700 er såmaskinen for de virkelig store gårdene hvor det er behov for stor såkapasitet som bruker Junkkari sitt velkjente mekaniske utmaterprinsipp til de doble skållabbene.

Lenker
Min side