Skip to main content
Til toppen
Alliance

Alliance

Alliance er et av flaggskipmerkene til Yokohama Off-Highway Tyres. For å være tro mot mottoet: "Engineered to keep you ahead", har Alliance alltid vært i forkant når det gjelder å tilby produkter som er problemfrie og hjelper kundene med å oppnå høy produktivitet i alle ledd av driften. De tilbyr et bredt spekter av skreddersydde produkter for landbruk, skogbruk, anlegg og industri, gruvedrift, havner, jordforflytting og plen- og hage.

Med topp moderne produksjonsfasiliteter og forskningskapasitet, streber Alliance hardt for å levere produkter av beste kvalitet hver gang, som igjen er en av grunnene til at de har vært det foretrukne valget for sine kunder over hele verden. Mer enn 70 års tilstedeværelse på markedet er et vitnesbyrd om forpliktelsen ovenfor sine kunder og kundens tillit til Alliance. Med hver nylansering tar de sikte på å presse grensen for fortreffelighet og tilby smarte løsninger som holder kundene et steg foran.

Kundeerfaringer

Møt kunder som forteller om sine erfaringer med Alliance dekk. Erfaringene fra Danmark er også gjeldende i for norske forhold.

Våre bestselgende Alliance dekk

Alliance AGRI STAR II kommer i både 85- og 70-profil serie og er et høyhastighets D-klassifiserte dekk med "Stratified Layer-teknologi" (SLT) - en unik kombinasjon av to lag: Topplaget med en enkelt vinkelprofil og bunnlaget med en flervinkelprofil. Etter 40 % slitasje på dekket, kommer det nederste laget av ribben i kontakt med bakken, noe som fører til økt kontaktflate ved den sentrale delen. Dette fører til bedre kjøreegenskaper og ytelse til dekket. Den økte mengden gummi i AGRI STAR II øker stivheten som igjen gir bedre slitestyrke.

Alliance 365 AGRI-STAR Dette mønsteret er et moderne lavprofil landbruksdekk. Høyt dekkvolum i kombinasjon med lavt dekktrykk gir høy trekkraft og bedre jordbeskyttelse. Det optimale antallet elastiske ribber gir utmerket selvrensings evne. Kraftig stamme og stive belter sikrer lang levetid.

Alliance 550 MULTIUSE Mønster brukes på landbruksmaskiner grunnet dekkets allsidige slitebanedesign. Blokkmønsterdesignet muliggjør høy ytelse på snødekte, så vel som på sandete underlag. Retningsbestemt knastdesign, delt opp i adskilte blokker, gir et godt grep på myke overflater. I tillegg muliggjør et høyt antall blokker og et optimert forhold mellom gummi og "tomrom" i slitebanen lang slitebanelevetid og lav rullemotstand ved transport på harde overflater. Stålbeltestruktur i stammen gir uniform jordtrykkfordeling og slitebaneslitasje. I tillegg gir stålbelter den mest effektive punkteringsbeskyttelsen.

Alliance 551 MULTIUSE PROFESSIONAL Dekket er spesialdesignet for traktorer og industrimaskiner som kjører mest på vei. Unikt slitebanedesign med seipinger gir overlegent grep under krevende snøforhold, men også på tørt- og vått føre, designet gir også en utmerket kjøreopplevelse. Dekkets spesielle gummiblanding sikrer at dekket beholder sine egenskaper selv i ekstremt lave temperaturer. Den robuste stålbeltekonstruksjonen garanterer utmerket holdbarhet gjennom hele året.

Alliance 882 kombinerer de beste egenskapene til flotationdekk og radialkonstruksjon for å gi overlegne ytelser på vei og på jordet. En av de fremtredende egenskapene til dekket er en sterk stoffstamme forsterket med stive stålbelter. Det retningsbestemte blokkmønsteret sikrer en best mulig selvrensing og hjelper til med retningsstabiliteten uansett underlag. På grunn av det enorme interne volumet kan dekket kjøres med lavt lufttrykk som igjen gir lav jordkomprimering selv ved høy lastekapasitet.

Alliance 885 er spesielt konstruert for å bære høy last ved høye hastigheter for en lang rekke bruksområder innenfor landbrukstransport. Dekets retningsbestemte slitebanemønster gir overlegen trekkraft og utmerket selvrensing. Den har en stålbeltekonstruksjon som sikrer mindre nedetid, noe som igjen fører til lavere vedlikeholdskostnader og kraftig stamme som gir høyere slitestyrke. Det store fotavtrykket sammen med avrundede skuldre gir beskyttelse av avlingen og minimerer jordpakking, noe som gjør det til et ideelt landbrukstransport alternativ.

Ved spørsmål om dekk ta kontakt med ditt lokale Eiksenter. Vi har kunnskapsrike ansatte som mer enn gjerne vil hjelpe deg.

Lenker
Min side