Skip to main content
Til toppen
Igland

Igland

IGLAND er et verdenskjent varemerke innen utstyr til landbruk og skogbruk. IGLAND produktene omfatter skogsvinsjer, tømmervogner, utstyr for snørydding, løft og vedlikehold til vei.

IGLAND har i over 70 år vært ledende innen effektiv driftsteknikk for landbrukstraktor og IGLAND vinsjen er et kjent varemerke verden over. IGLAND har siden starten vært mest kjent for skogsvinsjer og tømmertilhengere, men har i tillegg også utviklet nye produkter innenfor snørydding, løft og veivedlikehold. IGLAND produktene eksporteres til store deler av Europa, Afrika, Sør Amerika, USA og Canada. Siden 2001 vært en del av Nøsted  AS.

Eiksenteret fører et bredt utvalg av Iglands produkter innen vei og anlegg, skog og ved og løfteutstyr. 

Igland RBG 150 rundballeklo

RBG 150 fra Igland er en kraftig og fleksibel hydraulisk rundballeklo som håndterer rundballene skånsomt og effektivt. 

Kloa sørger for at ballen beholder formen og blir enkel å stable i høyden. Den er lavtbyggende og gir god oversikt. Antisigeventilen holder ballen i kloa under transport. 

Høyre og venstre arm kan låses for enklere og skånsom håndtering av plasten. 

Igland 450 Tømmertilhenger

Igland 450 er en ti tonns tømmerhenger for de fleste forhold. 

Hengeren har kapasitet på 8,5 nyttelast. 

Den leveres med kran, rotator, tømmerklo, to stakesett og sving i boggi. Kranen er montert på trepunktsstativ med hydrauliske støttebein. 

Hengeren har Swingtrac-system som gjør det mulig å krype fram i terrenget med en skyveeffekt som oppstår ved å låse bakhjulene i kombinasjon med den hydrauliske styringen på boogien.

Produkter fra Igland

Visning
Igland 180 tømmerhenger

IGLAND 180 er den perfekte hengeren for enklere arbeidsoppgaver i skogen og passer godt til vedtømmer og transport langs skogsveier. Det er en 8 tonns henger som leveres med 32-51 kran. 180 er vår minste og rimeligste modell. 180 modellen leveres uten bremser og kan derfor ikke registreres for kjøring på offentlig vei.  

Igland 2501 en-tromlet vinsj

Med denne vinsjen får du en sprek og pålitelig skogsvinsj, beregnet for middels oppgaver og passer til landbrukstraktorer fra 15hk opp til 35hk.

Igland 280 tømmerhenger

IGLAND 280 er en 8 tonns tømmerhenger og leveres komplett utstyrt. Tømmertilhengeren leveres med kran, rotator og ny og forbedret tømmerklo.

Igland 31-51 Kran til tømmerhenger

Kran med 5,1 m rekkevidde

Igland 3501 En-tromlet vinsj

Skogsvinsj med 3,5 tonn trekkraft. For traktorer fra 35 til 70 HK.

Igland 37-52 Kran til tømmerhenger

Kran med 5,2 m rekkevidde

Igland 37-64s Kran til tømmerhenger

Kran med 6,4 m rekkevidde

Igland 380 Tømmertilhenger

9 tonns tømmerhenger som leveres fullt utstyrt

Igland 42 en-tromlet vinsj

Igland 42 er en enkel, robust og stabil vinsj. Egner seg godt til landbrukstraktorer fra 30 hk og opp til 70 hk. Vinsjen er utstyrt med palsperre (trommel-lås) som gjør vinsjen enkel i bruk. Særdeles enkle funksjonsprinsipper, som krever lite vedlikehold. Egner seg godt til nybegynnere. 
Vinsjen leveres komplett med wire, pto aksling, snarekjetting og annet tilbehør som gjør den klar til bruk fra levering. 

Igland 42s vinsj

Igland leverer her en robust, stabil og effektiv vinsj. Egner seg godt til landbrukstraktorer fra 30 hk og opp til 70 hk. Vinsjen er utstyrt med automatisk sikkerhetsbrems som gjør vinsjen mer brukervennlig og smidig i overgangen mellom start og stopp. Særdeles enkle funksjonsprinsipper, som krever lite vedlikehold. Egner seg godt til nybegynnere. 

Igland 4501 en-tromlet vinsj

Skogsvinsj med 4,5 tonn trekkraft. For traktorer fra 35 til 70 HK.

Igland 480 tømmerhenger

11 tonns tømmerhenger som leveres fullt utstyrt

Lenker
Min side