Skip to main content
Til toppen

SERIGSTAD Serigstad Agri AS er Norges eldste redskapsprodusent.  Siden 1864 har Serigstad vært en del av norsk landbrukshistorie – kjent for kvalitetsutstyr med høy ytelse.  Eiksenteret fører fôrhøster, rundballekutter og syre-og ensileringsutstyr fra Serigstad.

Serigstad Flexifeeder

FlexiFeeder er en ukomplisert og pålitelig rundballekutter som vært på markedet i mer enn 25 år. 

Du kan lese mer om Serigstad Flexifeeder på produktsiden. 

Sergistad fôrhøster

Helt siden 50-tallet har Serigstad utviklet og produsert sine fôrhøstere. Den har en helt overlegen kasteevne og driftssikkerhet. 
Denne publikumsfavoritten har gjentatte ganger blitt kåret til best-i-test på totrinnshøsting.  Med den klassiske fôrhøsteren fra Serigstad får du en forsterket rotor for behandling av større mengder gress og en helt overlegen kasteevne.

Du kan lese mer om Serigstad fôrhøster på produktsiden.

Serigstad OneTouch Feeder II

OneTouch Feeder II er en videreutvikling og automatisering av vår kjente rundballekutter FlexiFeed. OneTouch Feeder II settes opp til å kjøre en utfôring fordelt på soner, med mulighet for å differensiere utfôring til de ulike gruppene. Tilleggsutstyr for kraftfôrtildeling er også tilgjengelig, og kan også legges inn i kjøremønsteret.

Du kan lese mer om OneTouch Feeder II på produktsiden. 

Serigstad SmartFlow (Vinner av Sølvakset 2021)

Prisvinnende SmartFlow fra Serigstad er et automatisk ensileringssystem. SmartFlow er et nytt konsept for syretilsetting som tar kontroll over tilsettingen og frigjør brukerens fokus til andre oppgaver. Start- og stoppsignaler kan hentes fra traktorens ISO-system og intelligens i styringen regulerer pumpepådrag for å sikre korrekt mengde ved hver kjøring. Integrerte komponenter og trådløs kommunikasjon forenkler installasjon og pålitelighet.

Serigstad Feedback

Spar arbeidstid, penger og plass med Serigstad FeedBack. Patentert vippbart fôrbrett som monteres langs yttervegg på driftsbygningen. Med fôrbrettet nedslått kan du enkelt og effektivt foreta utfôring fra utsiden av bygningen. Fôrbrettet vippes opp og utgjør en del av veggen. Dyrene når alt fôret uten behov for fôrskyving.

Du kan lese mer om Serigstad Feedback på produktsiden. 

Produktoversikt

Ved spørsmål om Serigstadprodukter ta kontakt med ditt lokale Eiksenter. Vi har kunnskapsrike ansatte som mer enn gjerne vil hjelpe deg.

Lenker
Min side