Skip to main content
Til toppen

Serigstad båndtransportør og vinklet båndtransportør


Serigstad bandtransportør er et fleksibelt og modulbasert system for effektiv og smidig transport av fôrmidler. Løsningen er støysvak, driftssikker, gir lite fôrspill og er enkel å vedlikeholde.

Modulbaserte transportsystemer gjør tilpasning veldig enkelt for deg og dine behov. Bandtransportøren kan kjøres manuelt eller i automatiserte systemer. Rotasjonsovervåking av strammerullen sikrer at bandet ikke slurer, og kobler ut ved feil når den er installert i automatiske systemer. Bandtransportøren kan monteres horisontalt og utstyres med hjul for enkel forflytting eller med stigning inntil 35 grader. Bandtransportøren leveres med drivmodul, strammemodul og seksjoner på 1,5 meter og 3 meter. Den har lav byggehøyde og bandet kan kjøres begge veier. 

Maksimal lengde er 50 meter. Ved stigning inntil 15 grader kan slett band benyttes, men ved 15-35 grader anbefales medbringerband.

Tilvalg som hjul, beinsett og unike karmer gjør denne transportøren til et fleksibelt system som passer dine behov.

 

Serigstad bandtransportør fordeler:

  • Horisontal med hjul og enkel forflytning
  • Lav byggehøyde
  • Bandet kan kjøres begge veier
  • Helautomatisk
  • Driftssikker
  • Enkel montering og vedlikehold

 

Systemtilkobling

Bandtansportøren kan kobles til og kjøres automatisk fra eksempelvis ExactFeeder eller FlexiFeeder. Det er også mulig med manuell styring av transportøren.

 

Modulbasert

Bandtransportøren er modulbasert for enkelt å kunne tilpasses forskjellige installasjoner. Bandtransportøren leveres i seksjoner på 1,5m eller 3m, og kan monteres horisontalt med hjul eller stigende med beinsett. Beinsett og karmer for pålasting tilpasses etter behov og band tilpasses med eller uten medbringer, avhengig av stigningen på bandet.

Bandtransportøren kan tilpasses bruk i kombinasjon med Siloking stasjonære fullfôrblandere.

 

Lenker
Min side