Skip to main content
Til toppen

Serigstad GP-serien


GP-pumpene er anvendelige og driftssikre tannhjulspumper som plasseres direkte i fat eller kanne. Et unikt produkt utviklet av Serigstad.

Serigstad leverer et bredt spekter av ensileringsutstyr for produksjon av surfôr og silo samt tilsetting av næringsstoffer og ensileringsmiddel i fôrblandere. 

GP står for girpumpe og disse tannhjulspumpene er ikke ukjent for norske bønder, og kan ofte sees på de mange høsteutstyrene som er i bruk. Der har de sittet i en årrekke. GP-serien har bra kapasitet, er meget driftssikre og passer til 25L kanne, 200L fat og IBC. I tillegg til å benyttes samme med høsteutstyr for ensilering egner GP-serien seg godt til å tilsette ensileringsmiddel i fôrblandere. 
Pumpene er enkle å montere, da de skrues på 200L fat og kannenes eksisterende gjenger. Pumpene er også konstruert med luftehull, slik at du slipper å bekymre deg for kollaps av fat. Pumpene kan også reverseres for å tømme slangene for væske som vil kjøres tilbake i fat/kanne. . 

GP-serien består av 2 tannhjulspumper. GP5 og GP8. 
GP5 har et arbeidstrykk på 1 bar og opererer med 12V spenning og strømbehov på 5A. Denne pumpen har kapasitet 5 liter per minutt. Den kan leveres med stigerør for 25L kanne eller 200L fat og med overgang for IBC.  

GP8 følger samme arbeidstrykk med 1 bar, og krever en spenning på 12V. Denne pumpen har kapasitet 8 liter i minutter og leveres med stigerør for 200L fat. 

GP-serien kommer med en mengde tilbehør. Her har du muligheter for en rekke forskjellige dyser, sprederbommer, hurtigkoblinger og systemer for automatisk start/stopp av pumpe. 
Pumpene er enkle å vedlikeholde. 
 

Lenker
Min side