Skip to main content
Til toppen

Serigstad MP-serien


MP-serien er høytytende membranpumper med høyt arbeidstrykk og stor leveringsmengde. MP-pumpene er gjerne brukt på større høstemaskiner, men har også bruksområder innen havbruk eller for tilsetning av næringsstoffer i fôrblandere.

Serigstad leverer et bredt spekter av ensileringsutstyr for produksjon av surfôr og silo samt tilsetting av næringsstoffer og ensileringsmiddel i fôrblandere.  

MP-serien er en serie membranpumper som har høy leveringsevne. Dette er pumper man kan stole på og som er driftssikre og enkle å vedlikeholde. Pumpene er spesielt godt egnet til større høstemaskiner. MP-pumpene har et høyt arbeidstrykk og egner seg derfor godt til store maskiner da man fint kan håndtere deres krav til løftehøyde. Pumpene er enkle å vedlikeholde. 

Pumpene kommer i to modeller. MP12 og MP17. Som navnene avslører skilles de på leveringsmengde. MP12 leverer 12 liter i minuttet, mens MP17 leverer 17 liter i minuttet. 

 

 

MP12

MP12 er en membranpumpe med leveringsmengde på opp til 12 liter i minuttet. MP12 egner seg til bruk på større presser og lessevogner.

Pumpene har et arbeidstrykk på 2,8 bar, og en spenning på 12 V. 

Serigstad MP12

 

MP17

MP17 er en membranpumpe med leveringsmengde på opp til 17 liter i minuttet. MP17 egner seg til bruk på utstyr som krever høy kapasitet som for eksempel selvgående snittere.

Pumpene har et arbeidstrykk på 2,8 bar, og en spenning på 12 V. 

Serigstad MP17

 

Tilleggsutstyr

MP-serien kommer med et stort utvalg tilbehør. Her har du muligheter for en rekke forskjellige dyser, sprederbommer, magnetventiler, hurtigkoblinger og systemer for automatisk start/stopp av pumpe.


 

Lenker
Min side