Til toppen

Serigstad MP-serien


Membranpumper fra Serigstad som egner seg godt for større høstemaskiner.

Serigstad leverer et bredt spekter av ensileringsutstyr for produksjon av surfôr og silo samt tilsetting av næringsstoffer og ensileringsmiddel i fôrblandere. 

MP-serien er en serie membranpumper som har høy leveringsevne. Dette er pumper man kan stole på og som er driftssikre og enkle å vedlikeholde. Pumpene er spesielt godt egnet til større høstemaskiner. MP-pumpene har et høyt arbeidstrykk og egner seg derfor godt til store maskiner da man fint kan håndtere deres krav til løftehøyde. Samtidig leverer pumpene inntil 17 liter i minuttet. 

Pumpene kommer i to modeller. MP12 og MP17. Som navnene avslører skilles de på leveringsmengde. MP12 leverer 12 liter i minuttet, mens MP17 leverer 17 liter i minuttet. Videre skilles de på strømbehov hvor MP12 har behov for 8A, mens MP17 krever 13A. Begge pumpene har et arbeidstrykk på 2,8 bar, og en spenning på 12 V. 

MP-serien kommer med et stort utvalg tilbehør. Her har du muligheter for en rekke forskjellige dyser, sprederbommer, magnetventiler, hurtigkoblinger og systemer for automatisk start/stopp av pumpe.

Pumpene er enkle å vedlikeholde.