Til toppen

Traktor - Massey Ferguson

Massey Fergusons traktorer gir ytelse, komfort og kompromissløs kvalitet. 
Effektive, pålitelige motorer med den nyeste teknologien virker sammen med sofistikerte men brukervennlige transmisjoner for å oppfylle bondens behov og få mest mulig ut av et stort utvalg redskaper, samtidig som driftskostnadene holdes så lave som mulig.

For ytterligere informasjon om produktene fra Massey Ferguson, se Massey Fergusons hjemmesider

Sorter etter: Navn (a > å)

MF 1500

Massey Ferguson har styrket posisjonen innen kompakte traktorer ved å introdusere en modell med hydrostatisk transmisjon som er drevet av en tresylindret dieselmotor. MF 1500-serien har et rykte for ytelse og pålitelighet i mange forskjellige bruksområder.

MF 1700

Massey Ferguson har tatt et nytt steg for å styrke sin posisjon innen kompakte traktorer ved å introdusere en ny modell med hydrostatisk transmisjon.Modellen har nye funksjoner som elektrisk cruise control, justering av makshastighet og valg mellom tre eller fire sylindre.

MF 3700 V/GE/S/F/W

Den helt nye Massey Ferguson 3700 serien er designet for optimal effektivitet og lave driftskostnader ved hjelp av en rekke enkle og pålitelige teknologier. Liten vekt, lav høyde og lange serviceintervaller gjør dette til den optimale traktoren for bruk i bratte og ulendte omgivelser.

MF 4700 GLOBAL

Massey Ferguson har alltid levert innovative og praktiske løsninger til bondens behov for å besvare dagens utfordringer. Den globale MF 4700-serien fortsetter denne tradisjonen ved å tilby en moderne serie enkle, slitesterke traktorer med høy ytelse, en serie traktorer som gir utmerket effektivitet for alle typer bønder i hele verden.

MF 5700 GLOBAL

Med denne nye og brukervennlige traktorserien har Massey Ferguson tatt tak i traktorer med under 130 hk og bygget dem opp igjen fra bunnen for å oppfylle behovene i dagens og fremtidens landbruk

MF 5700 GLOBAL D4

De to nye, 3-sylindrede traktorene i MF 5700-serien fra Massey Ferguson perfeksjonerer den moderne, ukompliserte konstruksjonen i Globalserien. Dette kombineres med anerkjent, kløtsjfri Dyna-4-transmisjon samt muligheten til førerhusfjæring.

MF 5700S

Massey Ferguson 5700S gir utmerket manøvrerbarhet og allsidighet for arbeide på gården, på jordet eller på veien - en ypperlig allround traktor. Vi kaller den Norgestraktoren!

MF 6700 GLOBAL

Med denne nye og enkle serien med traktorer, har Massey Ferguson tatt tak i traktorene under 130 hk og konstruert dem om fra bunnen for å tidsfredsstille dagens behov og fremtidens jordsbruk.

MF 6700S

Massey Ferguson 6700S kombinerer alle fordelene med en 4-sylindret maskin - kompakte dimensjoner, lav totalvekt, god manøvrerbarhet - med trekk-, skyve- og løftekraft for å matche en tilsvarende 6-sylindret traktor

MF 7700S

Massey Ferguson 7700S serien har blitt spesielt utviklet for å møte behovet til krevende bønder uansett driftsform - alt fra intensivt jordbruk, kombinasjonsdrift eller entreprenørvirksomhet. Serien tilbyr et bredt utvalg av motorkraft, girkasser og øvrige spesifikasjoner.

MF 8700S

Massey Ferguson 8700S er vår toppmodell. Størst motorkraft - størst dreiemoment - størst løftekraft. Traktoren for de aller mest krevende gårdbrukere og entreprenører. Opptil 405 hk. Kan utstyres med alt av nyeste teknologi innen presisjonslandbruk.