Skip to main content
Til toppen

Massey Ferguson 7S


Den ultimate landbrukstraktoren som dekker behovet til både entreprenører og variert gårdsdrift.

Som jordbruker eller entreprenør i dag, har du mest sannsynlig andre behov en det du hadde i går. Både arbeidsoppgaver og teknologi er i stadig utvikling og det holder ikke lenger med en arbeidshest i front. Funksjonalitet, effektivitet og driftsøkonomi blir bare viktigere og viktigere. Samtidig skal det være en opplevelse å jobbe i en moderne traktor. Alt dette får du med en Massey Ferguson 7S.

7S er nemlig en helt unik opplevelse som setter den nye standarden for intuitiv betjening, og som tar Massey Fergusons velkjente pålitelighet til nye høyder – noe som sikrer både effektivitet i arbeidet, og reduserte driftskostnader.

Massey Ferguson 7S kommer med et stort utvalg av motorstørrelser, transmisjoner, førerhus og hydraulikk- og kraftuttaksalternativer. Du kan med andre ord sette sammen din perfekte traktor etter egne behov.

Høy ytelse og kjapp hydraulikk

AGCO motorer med 6 sylindere passer perfekt i kombinasjon med Dyna-6 eller Dyna-VT transmisjon og gir økt produktivitet. Samtidig sørger Engine Power Management (EPM) for ekstra effekt når man har behov for det lille ekstra. Slik kan man jobbe både effektivt og raskt. «All-in-one» Stage-V SCR-systemet gir ikke bare bedre sikt, men gjør vedlikehold enkelt, og motoren har et serviceintervall på 600 timer – så sparer du både tid og penger på uønskede stopp.

7S kommer med opptil 5 hydraulikkventiler bak og 3 foran. Med trepunktshydraulikk foran, volumkoblinger og større løftekapasitet, kan du jobbe enda raskere med brede redskap og traktoren blir enda mer allsidig.
Kombinasjonen av god sikt, hydraulikk og kapasitet på opptil 190 l/m sammen med fabrikkmontert frontlaster og underramme gjør den til den perfekte kombinasjonen av traktor og frontlaster.

Komfort og design

Det er også viktig med en behagelig og oversiktlig arbeidsplass. Det får du i førerhuset til Massey Ferguson 7S. Fjæringen på førerhuset, og foraksel gir gode kjøreegenskaper. Traktoren har nytt og ergonomisk armlene med MultiPad og multifunksjonell joystick for enkel og god betjening og kontroll.

Traktorens akselavstand på 2,88 meter, gir en kjempegod stabilitet både med og uten tunge redskaper. Den opprettholder også høy trekkraft i feltet, samtidig som det øker komforten langs veien.

Strategisk plasserte, og lettbetjente fargeskjermer på dashbordet gir også bedre oversikt gjennom hele arbeidsdagen.

Smart-løsninger

Massey Ferguson 7S er en traktor for fremtiden. Det er derfor tilrettelagt for en rekke Smart-funksjoner og intuitive, tekniske løsninger. Traktoren kommer med Datatronic 5 med 9 tommers berøringsskjerm – perfekt for enkel betjening av både traktorfunksjoner og pressisjonslandbruk med MF-teknologi. Du får overlappende og utrolig presis kjøring med MF Guide. Redskapseksjoenes overlapping kan du redusere med MF seksjonskontroll, mens du sparer både tid og drivstoff med MF hastighetskotroll.

Ekstern tilgang til data fra hele maskinparken din i sanntid, for overvåking og analyse av driftsinformasjon er jo også ganske så hendig. Det får du med MF Connect. Mens rapporter både opprettes og overføres mellom felt og kontor med MF TaskDoc og MF TaskDoc Pro.

I tillegg er Fieldstar 5-terminalen tilgjengelig som tilleggsutstyr. En skikkelig intuitiv og lettforståelig skjerm for presisjonslandbruk.

Lenker
Min side