Skip to main content
Til toppen

Massey Ferguson 6S


Den nye Massey Ferguson 6S gir deg store krefter, smidighet, kvalitet og særegen stil.

Når arbeidsdagen står på sitt mest hektiske er det viktig med et verktøy som både jobber effektivt og trygt. Man har ikke tid til uforutsett nedetid, og man må jobbe raskt.

6S er markedets kraftigste 4-sylindrede traktor, med en 4 liters AGCO Power-motor på opptil 200 hestekrefter. Traktoren kommer med Massey Fergusons Engine Power Management (EPM) som gir muligheten til en effektøkning på 20 ekstra hestekrefter, når man trenger en liten boost og et større dreiemoment.

Motoren sørger også for at traktoren kan opprettholde kompakte dimensjoner og en lav totalvekt. Noe som gjør den ganske enestående da den i tillegg har en manøvrerbarhet, motor- og trekkraft tilsvarende en sammenlignbar 6-sylinder. Maksimal løftekapasitet på 9600 kg, enestående trekkraft og en totalvekt på opptil 12500 kg for håndtering av tunge redskap, gjør 6S til en smart, smidig og sterk maskin.

Om man videre ser på kombinasjon av motor og transmisjon ser man at erfaringen Massey Ferguson tar med seg i transmisjon-utviklingen virkelig gjør susen. Her kommer Massey Ferguson med to transmisjoner; Dyna-6 og Dyna-VT. Dyna-6 SUPER ECO sikrer effektiv kjøring med lavt drivstofforbruk og opptil 70% lavere motorturtall (40 km/t v/1 500 o/min), mens Dyna-VT er presis, myk og enkel å bruke med PowerControl-spaken

Lavt marktrykk

6S er en traktor som tenker på din totale økonomi, samtidig tar vare på jorda du jobber på. Med en egenvekt som er omtrentlig 400 kg lavere enn sammenlignbare 6-sylindere får du både høyere nyttelast i transport, og lavere marktrykk – egenskaper som gir et positivt avtrykk på totaløkonomien. Samtidig leveres 6S.165 og 6S.180 med de nye, banebrytende Michelin VF650 / 60R42 bakdekkene som garanterer maksimal trekkraft med lavt marktrykk.

Komfort

Det er viktig at du sitter behagelig, har god oversikt og at traktoren sitter godt på både vei og jorde. 6S har forbedret komforten i forhold til tidligere, sammenlignbare modeller. Med Quadlink forakselfjøring, mekanisk, aktiv førerhusfjæring og et stort utvalg av seter vil du merke en betydelig forskjell i komfort. Mens du sitter godt, har også traktoren nytt ergonomisk armlene med Multipad kjørespak og elektro-hydraulisk multifunksjonell joystick, slik at du får fingertuppbetjening av alle de viktigste funksjonene.
En ny og intuitiv Datatronic 5-terminal leverer all informasjonen du trenger for å administrere og kontrollere funksjonene på traktoren. Den har også opptil 16 LED-lamper med enestående lysstyrke, slik at du ser like mye på natten som om dagen. Du har også funksjoner som automatisk aktivering av roterende varsellys og utstigingslys som nyttig tilbehør.

Dette høres kanskje ut som noe som tar ekstra på energibruken, men 6S har lavt energibruk over hele linja.

Den perfekte frontlasteren.

Massey Ferguson 6S er også tilgjengelig med fullintegrert laster fra fabrikk. Den er da konstruert for maksimal manøvrerbarhet og enkel tilgang for vedlikehold. Uavhengig av valg for joystick kommer den med transmisjonsfunksjoner som vendegir og hastighetsendring, for ekstra allsidig drift. 3. Live gjør det mulig å åpne og lukke klo samtidig som det tiltes inn eller ut.

Du får ekstra god sikt, da det nye slanke panseret og eksosrøret gir svært god sikt. Det er også mulig å velge Visioline-tak som gir en helt eksepsjonell sikt til oppløftet frontlaster.

Transmisjonen settes i nøytral når bremsepedalen trykkes inn med den brukervennlige brems-til-nøytral-funksjonen. Slik blir det mindre belastninger for deg og lastearbeidet blir enklere, tryggere og mye mer komfortabelt.

For raskere hydraulisk respons kan 6S-modeller med Dyna-VT-transmisjon utstyres med ekstra stor hydraulikkpumpe på hele 190 l/min. 

Smart-løsninger

Massey Ferguson 6S er en traktor for fremtiden. Det er derfor tilrettelagt for en rekke Smart-funksjoner og intuitive, tekniske løsninger. Traktoren kommer med Datatronic 5 - perfekt for enkel betjening av både traktorfunksjoner og pressisjonslandbruk med MF-teknologi. Du får overlappende og utrolig presis kjøring med MF Guide. Redskapseksjoenes overlapping kan du redusere med MF seksjonskontroll, mens du sparer både tid og drivstoff med MF hastighetskotroll.

Ekstern tilgang til data fra hele maskinparken din i sanntid, for overvåking og analyse av driftsinformasjon er jo også ganske så hendig. Det får du med MF Connect. Mens rapporter både opprettes og overføres mellom felt og kontor med MF TaskDoc og MF TaskDoc Pro.

I tillegg er Fieldstar 5-terminalen tilgjengelig som tilleggsutstyr. En skikkelig intuitiv og lettforståelig skjerm for presisjonslandbruk.

 

Lenker
Min side