Skip to main content
Til toppen

Massey Ferguson 3 spesialtraktor


Den nye MF 3 Specialty-serien er den perfekte partneren for spesielle produksjoner der man ser etter en sterk og økonomisk traktor, som effektivt utfører et bredt spekter av arbeidsoppgaver og samtidig reduserer driftskostnadene.

En ny æra innen enkle spesialtraktorer

Disse traktorene er utviklet for å levere meget høy ytelse kombinert med komfort og enkel betjening. Nå utvides serien med et nytt flaggskip på opptil 120 hk. Da kan man utføre de mest krevende oppgavene med disse spesialtraktorene.

En ny "Eco" 30F/15R transmisjon med PowerShuttle og Speedshift gir et stort utvalg av hastigheter som passer perfekt til alle arbeidsoppgaver. Med en topphastighet på 40 km/t ved lavt motorturtall, er den både økonomisk og stillegående.

MF 3 Specialty-serien kommer også i Massey Ferguson sin iøynefallende stil, først sett på den avanserte MF 8S-serien, med sitt komfortable førerhus og den ikoniske grå rovdyrtannen.

For maksimal allsidighet tilbyr Massey Ferguson seks versjoner med fem modeller fra 75 hk til 120 hk. Slik får du en rekke alternativer for å tilpasse MF-traktoren nøyaktig til dine behov.

 

Masse Ferguson MF 2 spesialtraktor - like spesialisert som deg

Allsidighet

Traktorene er utviklet for å håndtere enhver utfordring og oppgave på gården på en effektiv og økonomisk måte. Derfor leveres MF 3 Specialty-serien med et bredt utvalg av utstyr og muligheter. Med en løfteevne i trepunktshydraulikken bak på 3,1 tonn kan man håndtere store, moderne redskaper. Kombinert med redskaper montert i frontrammen eller i trepunktshydraulikk foran (tilleggsutstyr), blir traktoren enda mer effektiv og økonomisk. En ny ramme, spesielt laget for disse traktorene, gjør at de kan håndtere en rekke midtmonterte redskaper. Med hydraulikk med stor pumpekapasitet på opptil 120 l/min, sammen med kraftuttak bak, og evt. foran kan man med letthet bruke moderne, kraftuttaksdrevne redskaper. For å gjøre traktorene enda mer allsidige, kan MF 3 Specialty-serien også bestilles klargjort for frontlaster. Da kan man bruke et stort utvalg av redskaper som bare krever montering av laster og tilbehør.

 

Ytelse

Den nye motoren oppfyller utslippskravene i Stage V. Den har 4 sylindere, et slagvolum på 3,6 liter, og gir nå opptil 120 hk på den nye flaggskipmodellen. Her er det nok effekt til å betjene de mest moderne, store og krevende redskapene. Traktorene har en ideelt tilpasset kombinasjon av motor og transmisjon, og en robust drivlinje. Derfor er den sterke og stabile MF 3 Specialty-traktoren den perfekte partneren der man stiller store krav til produktivitet.

 

Lettkjørt og oversiktelig

Det er en ren fornøyelse å jobbe i en oversiktlig og lettkjørt traktor i MF 3 Speciality-serien. Takket være stort svingutslag, innsvinget traktorkropp og automatisk firehjulsdrift kan man ta krappe svinger. Det store glassarealet gir full oversikt over hele traktoren og området rundt. Med opptil åtte LED-lys får man jobben unna selv om det er mørkt. Et godt dimensjonert varmeapparat og oppvarmede speil gir duggfri sikt i alle retninger døgnet rundt.
 

Brukervennlig og behagelig

En rekke nye funksjoner på MF 3 Speciality øker førerkomforten. Førermiljøet holder høy kvalitet med lavt støynivå og enkel ergonomisk betjening. Dette er traktorer som er designet for å holde deg frisk og opplagt og få mest mulig ut av lange arbeidsøkter. Førerhuset er kraftig forbedret med ekstra takhøyde og god benplass. Ny utforming av pedaler og øvrig betjening sammen med et nytt, intuitivt dashbord gjør traktoren enkel i bruk. Slik sparer man tid og blir mer effektiv. For enda bedre førerkomfort, kan det leveres forakselfjæring på VI, SP og FR-modellene, samt et bredt, avfjæret sete og effektivt klimaanlegg. Kraftig LED-belysning, radio og oppvarmede speil bidrar også til et bedre førermiljø.

 

Lett og enkel i bruk

MF 3 Speciality har samme praktiske, brukervennlige betjening og teknologi som også brukes på Massey Fergusons større serier. Disse inkluderer avansert transmisjon med PowerShuttle og to-trinns Speedshift. Her finner man også den unike multifunksjonelle joysticken som betjener både transmisjon og hydraulikk, sammen med elektronisk trepunktshydraulikk (ELC), en eksklusiv minijoystick og elektrohydrauliske hydraulikkventiler.

 

 

 

Lenker
Min side