Skip to main content
Til toppen

MF 1500 / MF 1700 S


Massey Ferguson har styrket posisjonen innen kompakte traktorer ved å introdusere en modell med hydrostatisk transmisjon som er drevet av en tresylindret dieselmotor. MF 1500 / 1700 S-serien har et rykte for ytelse og pålitelighet i mange forskjellige bruksområder.

Ønsker du ytelse på høyt nivå fra en mer kompakt maskin?
Hvis svaret er ja, og behovet ditt er en traktor som er kompakt og alltid vil arbeide hardt, så har vi løsningen.  MF 1500/1700 traktorene er konstruert og bygget for å utføre mange av de samme oppgaver som større Massey Ferguson modeller utfører på større eiendommer.  I stand til å håndtere et bredt spekter av bruksområder – fra pløying til såing, fra lasting til transport. Merkets ubestridte landbruksarv kommer tydelig frem i disse mangesidige, tøffe maskinene, bygget etter de samme standardene som Massey Fergusons store traktorer.

Hele serien innehar mange eksempler på ergonomisk design og omsorg for detaljer, som har bidratt til Massey Fergusons posisjon som en verdensledende traktorprodusent. Seks modeller fra 19,5 hk til 46 hk med transmisjoner som er lette å bruke. En serie med 4-hjulsdrevne modeller med alternative kraftuttak gjør disse traktorene til det ideelle valget for mindre bruk og mange andre virksomheter.

De arbeider effektivt og smidig på kronglete plasser, i lave bygninger eller på områder med vanskelig tilgang, og MF 1500/1700-serien føler seg like hjemme på jordet med redskap, på veien i transport eller når de slår gresset på golfgreenen presist og forsiktig.
Massey Ferguson har investert mye tid og omtanke for å sikre at disse maskinene er konstruert og bygget ifølge de mest krevende kvalitetsstandarder og for at de skal tilby kundene maksimal effektivitet, pålitelighet og komfort.
Vi kan også garantere fullstendig arbeidsro, da MF 1500/1700-serien er støttet av et engasjert forhandlernettverk som leverer en enestående kundeservice.

 

Motor 1,1l eller 1,5l 3-sylindret
Maks effekt 19,5-32 hk
Transmisjon Mekanisk 8 x 8 eller hydrostatisk
Lenker
Min side