Til toppen
Husqvarna

Husqvarna

Husqvarna er ledende på skogs- og hageredskaper, inkludert gressklipper, robotklipper, motorsag, ryddesag, høytrykksvaskee, snøfreser, sitteklipper, løvblåser og verneustyr.

Drevet av en lidenskap for innovasjon siden 1689 tilbyr Husqvarna profesjonelle produkter til landskapspleie, skogs- og hagearbeid.  Husqvarna lar høy ytelse møte brukervennlighet og sikkerhet i deres banebrytende innovasjoner, der batteriløsninger og robotikk viser veien. Du finner Husqvarnaproduktene hos Eiksenteret.

 

How-to med Husqvarna

Bli mer effektiv i hagen med Husqvarna

Stadig flere velger Husqvarnas batteri-serie i hagen. Med felles batteri trenger du bare én lader til gresstrimmer, hekksaks, løvblåser eller motorsag ...

Slik velger du riktig robotgressklipper

Med en robotgressklipper fra Husqvarna er du garantert en flott plen. Eiksenteret er autorisert Husqvarna-forhandler og hjelper deg gjerne med å velge ...

Produkter fra Husqvarna

Sorter etter:

Husqvarna 340i 14'' motorsag uten batteri / lader

Hendig og smal batterimotorsag fra Husqvarna
S0816466

Husqvarna ST124 snøfreser - 61CM 212CC

Kraftig og kompakt snøfreser. Perfekt for gangveier og mindre veier.
S0836303

Husqvarna 340i elektrisk motorsag uten batteri + lader

Brukervennlig og stillegående motorsag. Elektrisk alternativ som er perfekt for proffe brukere. Kommer uten batteri og lader.
S0816467

Husqvarna PW Kjøretøyrens og voks, 2,5l

For rengjøring i bil og i andre skånsomme flater. Dette er en kraftfull såpe som fungerer som en 3-1 vaskesett med både vask, rens og polering i ett. Passer alle Husqvarna høytrykksspylere.
S0678230

Husqvarna Mineralkjedeolje 20L

Mineralkjedeolje med bindemiddel for motorsager med høy ytelse. Passer godt i ekstreme tempraturer, og passer bra både sommer og vinter.
S0496579

Husqvarna Frontmontert Snøskjær Kova 120cm

Snøskjær til 200-serien med sitteklippere fra Husqvarna.
S0089714

Husqvarna motorsag 540IXP 14'' u/ batteri og lader

Profesjonell, batteridreven motorsag fra Husqvarna
S0816463

Husqvarna verktøybelte Flexi, carrier KIT

Et fleksibelt og ergonomisk verktøybelte med utmerket vektfordeling og justerbar beltespenne som kan løses ut med én hånd. Det er spesielt utviklet for skogs- arbeid. Intuitivt og lett å tilpasse med sele, holdere og lommer som er enkle å feste. Inneholder, Verktøybelte, Sele, Lomme for kiler, Krok, bag og holder for fil/kombinøkkel.
S0743392

Husqvarna verktøybelte Flexi

Et fleksibelt og ergonomisk verktøybelte med utmerket vektfordeling og justerbar beltespenne spesielt utviklet for skogsarbeid. Intuitiv og lett å tilpasse med holdere som er lette å feste, lommer og sele. Inkludert: Verktøy Belt, Sele, Kombihylster, Kombihylster m. plass for kiler, Verktøyholder, veske til førstehjelpsutstyr, Filholder/ kombinøkkel
S0740653

Husqvarna verktøybelte Flexi, felling

Et fleksibelt og ergonomisk verktøybelte med utmerket vektfordeling og justerbar beltespenne spesielt utviklet for skogsarbeid. Intuitiv og lett å tilpasse med holdere som er lett å feste, lommer og sele. Inkludert i settet. Verktøy Belt, Sele, Lomme for kiler, Kombihylster m. plass for kiler, Verktøyholder, veske til førstehjelpsutstyr, Filholder/ kombinøkkel
S0740616

Husqvarna lader QC80 80W

Batteriladere fra Husqvarna for Li-ion-batterier gir rask og smart lading
S0494935

Husqvarna BLi10 konsumentbatteri 36V, 2,0 Ah

Batteri for hjemmebruk som har høy kapasitet for lengre driftstid. Spesielt utformet for bruk med Husqvarna 100-serien, unntatt motorsager. Gir utmerket kjøling og har en intuitiv ladeindikator med tre LED-lys.
S0494923