Skip to main content
Til toppen

Bondevettregel #2 - Ha alltid med deg mobiltelefon.

 

Vi har for lengst avskaffet både røyksignaler og faksmaskiner. Fasttelefonens tid er forbi, og telegrafen har for lengst gått konkurs. I dag kommuniserer vi med mobiltelefonen, og det tar ikke lange tiden før noen svarer i andre ende.

Skulle uhellet skje er det utrolig hendig at man kan fiske opp mobiltelefonen og kontakte noen som kan hjelpe. Jo fortere man får tak i noen, jo bedre, og med mobiltelefonen innenfor rekkevidde får man tak i både nabo og ambulanse med bare et par kjappe tastetrykk. Man finner alltid hjelp med mobilen i nærheten.
Skulle man ramle utfor en stygg ulykke er det viktig og huske at man når brannvesenet på 110, politiet på 112 og ambulansen på 113.

Mobilen er også fin å ha for generell kontakt. Kunder og samarbeidspartnere er ikke avhengig av å nå deg i kontortiden, og du kan ringe og bestille ny motorsag hos ditt lokale Eiksenter om du skulle trenge det kjapt. Samtidig får andre tak i deg om det skulle ha skjedd noe, naboen kan invitere på kaffe og man får kjapp beskjed om at kjøttkakene snart er kalde. 

Vær smart og følg bondevettregel #2. Ha alltid med deg mobiltelefon.
 

Lenker
Min side