Skip to main content
Til toppen

Valtra er eksperten på nordiske forhold og behov.

Valtra traktorer er kjent for sin pålitelighet, allsidighet og skandinaviske tradisjon. Hver traktor er skreddersydd til kundens behov og produsert for å fungere i et av verdens tøffeste klima. I tillegg tar Valtra miljøvern på alvor. Alt fra deres produksjonanlegg til utvikling av nye produkter tar høyde for miljøutfordringer. 

Valtra er den eneste nordiske traktorprodusenten. Med svenske røtter helt tilbake til 1832, og finske siden 1851 har Valtra kunnskap om og erfaring med de utfordringene man finner på norske åkre. 

Du finner en rekke traktorer fra Valtra hos et stort utvalg av våre Eiksentere, og det er med stor yrkesstolthet vi leverer nordiske traktorer i Norge.  Ta kontakt for å snakke med en av våre kunnskapsrike ansatte. Vi hjelper deg gjerne!

Disse Eiksenterne forhandler Valtra:

Valtra traktor

Visning
Valtra A-serie

Helt ny traktor, kompakt kraft, med det beste effekt/størrelse-forholdet. Et komfortabelt førerhus som er helt nytt sammen med egenskaper og karakteristikker som gjør traktorserien til en sann segmentspesialist.

Valtra G-serie

Valtra N-serie

Valtra N-serie setter standarden for sitt traktorsegment. Den nye N-serien tilbyr kunden et optimalt effekt/vekt-forhold, lave totale eierkostnader og maksimert komfort for lange arbeidsdager. Toppmodellen N174 er markedets sterkeste 4-sylindrede traktor med 201 hestekrefter.

Valtra S-serie

Flaggskipet Valtra S-serie tilbyr kunden et optimalt effekt/vekt-forhold, lave totale eierkostnader og maksimert komfort for lange arbeidsdager. En pålitelig maskin som utfører det du ønsker og litt til.

Valtra T-serie

Valtra T-serie med sine sterke karakteristikker og høyteknologiske funksjoner har tatt standardene for en 6-sylindret traktor til et neste nivå. Dette er stadfestet med mange utmerkelser, siden modellen ble lansert.

Lenker
Min side