Til toppen
Kontaktinformasjon

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

Få de siste oppdateringene fra Eiksenteret

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Full kontroll på maskinparken

I en travel hverdag er det umulig for bonden å være tilstede over alt til enhver tid. Du kan likevel komme langt med fjernstyringssystemet “Fendt Connect”, der du kan holde oversikt over alle Fendt-maskinene dine, uten å være fysisk tilstede.

Les mer

Lovende resultater med grubbesåing

Rune Henriksen og Terje Fossen-Hellesjø har gjort omfattende forsøk med grubbesåing av rybs, raps og fangvekster på Romerike. Ved hjelp av en HE-VA Sub-Tiller med to Multi-Seeder så-aggregater har de oppnådd lovende resultater.

Les mer

Enkelt og trygt med MF Connect

Melkebonde og entreprenør Jan Magne Johansen fra Balsfjord kjøpte en ny MF 6718S i vinter med MF Connect. Det har gjort det enklere for ham å fakturere kundene riktig, samtidig som han har full kontroll over eget time- og drivstofforbruk.

Les mer

Trygt og effektivt med Massey Ferguson på fjellet

Knut André Trydal hadde allerede lang erfaring i traktorsetet da han 1. januar i år etablerte entreprenørselskap sammen med barndomskameraten Ivar Uleberg. Med på lasset var en MF 7718 S. Den bruker han blant annet til å rydde snø rundt fjellbygdene i Setesdal.

Les mer

Ny kompaktserie fra Massey Ferguson

Kompakte traktorer brukes gjerne av alt fra kommuner og anleggsgartnere til golfbaner, snøryddig og på gårdstun. Nå har Massey Ferguson oppgradert sin MF 1700 M-serie med nye modeller og nye motorer som tilfredsstiller stage V utslippskrav.

Les mer

Bruktbørs