Til toppen
Kontaktinformasjon

Gjør et godt kjøp hos ditt Eiksenter

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

Gjør et godt vinterkjøp nå hos ditt Eiksenter

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Enorm pakkekapasitet

Arne Bøhler har investert i en Fendt 1290 Big Baler firkantballepresse. Den bruker han til å presse gras til hestefôr på hjemgården. Han klarer opp mot 140 baller i to meters lengde på en time, og har tatt unna et jorde på 50 mål i løpet av tre kvarter.

Les mer
Det er størrelsen det kommer an på

Jan Eivind Ellefsen har hatt bortimot 20 forskjellige Massey Ferguson-traktorer. I juni fikk han en MF 8740 S – den absolutte toppmodellen – til gards. Ifølge den erfarne bonden og entreprenøren er dette den beste han har kjørt.

Les mer
En av Norges mest solgte treskere

Etter lanseringen av den nye generasjonen skurtreskere fra Comia i fjor, har interessen vært stor. Bestselgeren fra Eiksenteret er C6, som leveres både i gult og rødt. I høst har vi vært med på innhøsting med en MF C6 på Østlandet.

Les mer
Ungdomsminner med Gråtass

Linåkertunet Bo og Rehabilitering i Ringebu har hentet hjem en Gråtass til demensavdelingen. Den vekker gode minner hos mange som husker at det stod en slik traktor på gårdstunet i ungdommen.

Les mer
Fendt på Norges tak

1841 meter over havet driver familien Vole Juvasshytta. Her stopper mange på veien til Galdhøpiggen, og snøen kommer gjerne tidlig og smelter sent langs veien opp. Derfor har de investert i en Fendt 724 Vario.

Les mer

Bruktbørs