Til toppen
Kontaktinformasjon

Se kampanjer og tilbud her

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

{{dealer.articles[1].text}}

Artikler

Fra hest til gråtass

Det er lite som har revolusjonert landbruket på samme måte som da traktoren ble introdusert. Jobber som tidligere hadde tatt flere dager og krevd mye av hest og mann, kunne nå enkelt gjennomføres på noen timer. Traktorene kunne gjøre alt som hesten gjorde og litt til! Traktoren som ble mest populær i Norge, var den velkjente “gråtassen” fra Ferguson.

Les mer

Den ultimate frontslåmaskin for norske forhold

Høye fjell og dype daler er hva som kjennetegner Norge og det norske landbruket. Jordene er bratte og med ujevne flater. Da er det viktig å ha traktor og utstyr som er tilpasset bruken. I Rauland driver Tarjei Minde Haugo med grasproduksjon til 120 melke-geiter, 12 kuer og 20 storfe.

Les mer

Fendt Tigo MR - Kompakt, fleksibel og robust

På Fiskå i Vanylven møter vi brødrene Per Berge og Stein Rusten Berge som driver Berge samdrift. Sammen driver de med produksjon av kjøtt og melk, og drifter 2000 mål med gras.

Les mer

Fendt Skurtresker - 5275 CPL

På Yn-gård, rett ved Årnes møter vi Knut Lunder og Morten Arnesen som er godt i gang med innhøstingen av årets avling. Sammen eier de en Fendt 5275C PL, en bakketresker med halmristere. Skurtreskeren kjøpte de sammen i 2017, og blir brukt på begge gårdsbrukene.

Les mer

Vi jobber for Norges viktigste kunde

Som landbruksmekaniker jobber du ikke bare med store maskiner og utstyr, du jobber også for Norges viktigste kunde - nemlig bonden.

Les mer

Bruktbørs