Til toppen
Kontaktinformasjon

Les gode kundehistorier og få tips i hverdagen her.

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

Få de siste oppdateringene fra Eiksenteret

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

– Et være eller ikke være

Entreprenør og bonde Rune Henriksen fra Nes i Akershus bruker en HE-VA Sub-Tiller for å løsne kjøreskader på den tette jorda langs Glomma. På deler av jorda har det vært et være eller ikke være for lønnsom drift.

Les mer
Eiksenteret får ny tilhengerleverandør

Eiksenteret har inngått en avtale med Tiki Tilhenger AS om å selge deres brede utvalg av norskmonterte tilhengere gjennom sine butikker. I tillegg til nærmere 60 standardmodeller består produktutvalget av flere spesialtilhengere tilpasset landbruk og entreprenører.

Les mer
Stor tro på ny Massey Ferguson-presse

Eiksenteret Gausdal har testkjørt Massey Ferguson RB 3130F Protec fastkammerpresse med integrert pakkeenhet. Senterleder Thor Fredriksen har opplevd stor interesse for nyheten, som gjør hverdagen enklere for de som driver alene.

Les mer
MF 7718 S går så det freser

Når du får en matkasse fra «Godt Levert» på døra er sjansen stor for at grønnsakene kommer fra Huseby Gård i Lier. Samme familie har drevet her siden 1800-tallet. På det meste har de 70 personer i arbeid, og det går i Massey Ferguson-traktorer over hele linjen.

Les mer
En fleksibel transportløsning

Nå får du BIGAB krokløfthengere og Farma tømmervogner og -kraner fra FORS MW hos Eiksenteret. Dette er produkter det har vært etterspørsel etter, spesielt fra entreprenører og kornbønder.

Les mer

Bruktbørs