Til toppen
Kontaktinformasjon

Les Eikebladet her!

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

Se alle tilbudene her.

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Holder kantene rene med krattknuser

Det kan fort forsvinne mye dyrket mark hvis du ikke holder kratt og busker nede i utkanten av jordene dine. Vi har snakket med to karer som har gode erfaringer med Ilsbo krattknuser til den oppgaven.

Les mer
Slik får du bedre spredenøyaktighet

Rauch lanserer nå sin AXMAT-teknologi til AXIS H EMC gjødselspreder for kommersielt salg. Den halvmåneformede laserleseren består av 54 radarsensorer som leser spredebildet etter at gjødselen har forlatt spredeskiven – og justerer sprederen etter behov.

Les mer
Med fullfôrvogn trygt gjennom fôrkrisa

Med kun en tredjedel av normal grasavling etter fjorårets tørkesommer er Kjell Kopperud i Rakkestad avhengig av halm og kraftfôr for å gi 80 melkekyr nok næring gjennom vinteren. Heldigvis sørger Kuhn Profile fullfôrvogn for jevn og smakfull blanding.

Les mer
Kompakt og velutstyrt ny traktorserie

MF 3700 AL «ALPINE»-serien er en ny traktorserie med tre modeller på henholdsvis 75 hk, 85 hk og 95 hk. De er høyt utstyrt og kombinerer stabilitet med høy komfort og ytelse, noe som gjør dem godt egnet for en rekke arbeidsoppgaver med eller uten laster.

Les mer
Velg riktig lessevogn

Fendt har med lanseringen av TIGO MR, MS og MR Profi, i tillegg til PR og XR, komplettert utvalget av grasvogner. Uansett behov har Fendt løsningen for deg, og alle vognene leveres i kjent Fendt-kvalitet. Vi gir deg gode råd om hvilken modell du bør velge.

Les mer

Bruktbørs