Til toppen
Kontaktinformasjon

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

{{dealer.articles[1].text}}

Artikler

En innovativ traktor for fremtiden

Det nærmer seg slutten av våronna i det vi møter Per Øivind Mo på et jorde rett utenfor Halden. Den siste tiden har gått i ett, men nå gjenstår bare et par jorder før årets innsats under våronna er ferdig.

Les mer

Fendt 942 - en skikkelig jentetraktor!

Landbruket har lenge vært et mannsdominert yrke, men de siste årene har fler og fler kvinner fått øynene opp for landbruksyrket. En av disse er Karoline Løkeberg på Løken i Aurskog-Høland. Her drifter hun og hennes far, Knut Løkeberg, 3700 mål i samdrift med Vidar Evenby.

Les mer

Våronn med Massey Ferguson

En tidlig maidag møter vi Raymond Langvik som er i full gang med våronna. Raymond er melke- og kornbonde i Skjeberg og driver leiekjøring på siden.

Les mer

Driftssikkerhet med Fendt

Det har vært en sen våronn for mange bønder på Østlandet i år, men i det vi besøker Harald Huser på Olstad gård en tidlig mai-kveld, nærmer våronna seg slutten. Med fire Fendt-er stående på det velstelte tunet, er det ikke rart jobben går unna.

Les mer

Vårrengjøring i Oslo med Fendt

Våren har kommet til Oslos gater, noe som betyr travle dager for gjengen i Total Uteservice. Snøplog og freser er byttet ut med koster og spyleapparater, på deres maskinpark bestående av både Fendt og Massey Ferguson.

Les mer

Bruktbørs