Til toppen
Kontaktinformasjon

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

Få de siste oppdateringene fra Eiksenteret

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Vinn en AXIS M 30.2 EMC gjødselspreder

Gjennom 20 år med EMC-teknologi (elektrisk mengdestrømskontroll) har Rauch tilbudt en bransjeledende løsning for effektiv gjødselspredning. Nå vil de feire jubileet med deg, og gir bort en AXIS M 30.2 EMC gjødselspreder verdt rundt 17 000 euro i premie.

Les mer
Donerer motorer for 400 000 kroner til videregående skoler

Det er stor etterspørsel etter dyktige landbruksmekanikere. Eiksenteret Kløfta gir bort to topp moderne 240 hk Fendt-motorer til videregående skoler i Solør og på Jessheim for å bidra til rekrutteringen.

Les mer
Nyheten MF 7719 S kåret til Machine of the Year

Massey Ferguson har oppgradert flere av modellene i MF 7700 S-serien til Stage V-motorer, og lanserer samtidig en ny modell: MF 7719 S. Med en motor på 190 hk plasserer den seg helt i toppen av mellomsegmentet – og ble kåret til Machine of the Year på SIMA 2019.

Les mer
Bruker Massey Ferguson på Svalbard

Hæhre Entreprenør AS har fått kontrakt på å rydde opp Lunckefjell på Svalbard. De trengte en relativt kraftig traktor med lav høyde, og valgte to MF 4709 Global fra Eiksenteret Vikersund. De vil gå i skytteltrafikk under bakken fram mot nyttår.

Les mer
Derfor bør du velge TRI-dekk

TRI-dekk gir deg utmerket slitestyrke, grep og komfort ved bruk av traktoren på veikjøring, anleggskjøring og transport. Konstruksjonen gir høyere retningsstabilitet og gjør at du kan kjøre med høyere lufttrykk.

Les mer

Bruktbørs