Til toppen
Kontaktinformasjon

Se alle tilbudene her

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

Få de siste oppdateringene fra Eiksenteret

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Klar for utveksling til Australia

I fjor gikk Jørgen Sand fra å være årets lærling i Eik-kjeden til å bli fast ansatt mekaniker hos Eiksenteret Kløfta. Den 20. september setter han kursen mot Australia og et tre måneders utveksling hos AGCO down under. Det blir starten på et nytt eventyr.

Les mer
Effektiv grashøsting med Fendt

Romerike Maskinlag ønsket å bli mer effektive når de slo gras. Etter sonderinger i markedet falt de ned på en Fendt trippelslåmaskin trukket av en Fendt 516 Vario. Det har gitt dem en helt ny hverdag ute på jordet.

Les mer
Rett valg av traktor

Jan Ingve Nærland kommer fra en familie der det har vært Massey Ferguson i generasjoner. Våren 2019 investerte de i en MF 5710 S, den niende i maskinparken og den første med GPS. Det viste seg å være rett valg.

Les mer
Nye traktordekk fra Nokian Tyres

Nokian Tractor King ble lansert i fjor og er et helt nytt dekk med revolusjonerende mønster og konstruksjon. Nå kommer nyheten Nokian Ground King, som er et dekk beregnet på skogbruk og tøff anleggskjøring.

Les mer
– Et veldig bra opplegg

I august kom maskinkaravanen MF eXperience rullende til Norge. Tre hele dager til ende på Mære i Trøndelag ble etterfulgt av tre nye dager på Furnes. Det ble en helt unik opplevelse, med mulighet for å prøvekjøre heleMassey Ferguson-utvalget av traktorer og redskap på hjemmebane.

Les mer

Bruktbørs