Til toppen
Kontaktinformasjon

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

{{dealer.articles[1].text}}

Artikler

Massey Ferguson Activa 7345S - Skurtresker

Når fuktigheten er riktig, og kornet står klart på åkeren er det lite som slår å sette seg inn i treskeren og høste inn årets avling. Følelsen er spesielt god når man kan sette seg inn i en topp moderne og driftsikker Massey Ferguson Activa 7345S.

Les mer

Massey Ferguson DM 255-P og RK 361 DN

Landbruket er i konstant utvikling, og det kreves stadig mer avansert og effektivt utstyr for å opprettholde konkurransedyktighet og produktivitet. Massey Ferguson DM 255-P slåmaskin og RK 361 DN en-rotors samleriver er ikke noe unntak. Begge modellene kommer med en rekke unike funksjoner og tilpasningsmuligheter.

Les mer

Fendt Corus 500 - Moderne, effektiv og komfortabel

Det har vært en krevende sesong for kornbønder på Østlandet i år. En svært tørr forsommer, etterfulgt av store vannmengder, har ført til stor ettervekst og spiring på mange jorder. Men selv om avlingene i år ikke er optimale, smiler kornbonde Peter Dagrød i hans nyleverte Fendt 518 Corus.

Les mer

En enklere hverdag med Massey Ferguson

Det er mange bønder og småbrukere rundt om i Norge som har en drøm om ny traktor og redskap. Men for mange blir det med drømmen, da man ofte ser investeringen som for stor. Men en ny moderne traktor kan tilføre hverdagen til en bonde svært mye. Ikke bare blir hverdagen enklere gjennom at utstyret er i orden og komforten er god, men sikkerheten i en moderne traktor kombinert med moderne redskap er langt bedre enn på eldre traktorer.

Les mer

Entreprenør satser tungt på Fendt

Det er lite som slår følelsen av å hente en helt ny Fendt. Isåfall må det være følelsen av å hente fem nye Fendt? Nettopp dette fikk de ansatte i Årsland Maskin oppleve en julidag på Eiksenteret i Varhaug. Utenfor butikken sto fem helt nye Fendt-er stilt opp, klare til å ta fatt på arbeidet Årsland Maskin utfører.

Les mer

Bruktbørs