Til toppen
Kontaktinformasjon

Se alle tilbudene

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Beitepussere fra Tehnos hos Eiksenteret

Eikmaskin har inngått en avtale med Tehnos om salg av deres patenterte beitepussere gjennom sine Eiksentere. Dette er kvalitetsprodukter med blant annet elektronisk balansert rotor og utløsermekanisme som passer godt til det norske markedet.

Les mer

Fullfôrvogn gir optimal blanding

Stig Gammelsrød og sønnen Harald driver økologisk produksjon av melk og grønnsaker. De er avhengige av effektiv og godt fôringsutstyr som gir en homogen fôrblanding, og valgte derfor Siloking TrailedLine 4.0 fra Eiksenteret.

Les mer

En enkel og ukomplisert traktor

Melkebonde Einar Venjum var på jakt etter en enkel og ukomplisert traktor til gården i Hafslo. Han endte opp med en Massey Ferguson MF 5711 Global fra Eiksenteret Sogndal. Etter et drøyt års drift har den vist seg som et solid og driftssikkert valg.

Les mer

Eiksenteret Fagernes med salg og service av Fendt

Fram til nå har Eiksenteret Hønefoss solgt Fendt i Valdres. Heretter vil Eiksenteret Fagernes selge Fendt i dette distriktet, og samtidig tilby deler og service i tett samarbeid med Eiksenteret Hønefoss og Gol.

Les mer

Norges første Fendt IDEAL i drift

I august leverte Eiksenteret Kløfta den første Fendt IDEAL-treskeren i landet til bonde John Henrik Gjørven i Odalen. Den nye generasjonen skurtreskere fra Fendt har en rekke nyvinninger som gir stor kapasitet og god kvalitet på treskingen.

Les mer

Bruktbørs