Til toppen
Kontaktinformasjon

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

Ny kampanjeavis ute nå. Se alle tilbudene her.

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Liten traktor med massiv teknologi

Den smidige modellen, Fendt 200-serie Vario, klarer imponerende store jobber. Den kommer frem overalt, og er som skapt for frontlaster.

Les mer

Slik sikrer du lasten riktig og trygt

Hvor lang plank kan du laste på hengeren? Hva gjør du med tung last? Og hvorfor er det viktig at løse gjenstander er forsvarlig sikret? I samarbeid med Wright Trafikkskole og henger-produsent Tredal svarer Eiksenteret på alt dette i en ny videoserie.

Les mer

Weckman tilhengere og SISU-redskap hos Eiksenteret

Eikmaskin har nå inngått avtale med SISU Produkter om salg av Weckman tilhengere og SISU redskap for MF 1500/1700 traktorer gjennom sine Eiksentere. Dette er produkter med velkjent kvalitet for allsidig bruk, som passer godt til det norske markedet.

Les mer

En traktor full av smarte løsninger

Enten du er bonde, entreprenør eller skal løse kommunale oppgaver som krever en traktor, bør du ta en titt på nye serien Fendt 700-serie Vario Gen6. Den kompakte traktoren er smidig og fleksibel og takler de fleste arbeidsoppgavene du vil møte.

Les mer

MF 1700 M fruktdyrking

Produktsjef Ole Jakob Rustad i Eikmaskin har tatt turen til praktfulle Hardanger for å ta en titt på MF1700 M- serien til bruk i fruktdyrking. Med seg har han senterleder Ivar Linde hos Eiksenteret Voss.

Les mer

Bruktbørs