Til toppen
Kontaktinformasjon

Gjør et godt kjøp hos ditt Eiksenter

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

Gjør et godt vinterkjøp nå hos ditt Eiksenter

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Møt oss på Agroteknikk

Det blir en gedigen folkefest når landbruket inviterer til Agroteknikk 2018. Beltetraktor fra Fendt, årets nyheter, underholdning, egen butikk og selgere fra hele landet er noe av det som møter deg hvis du stikker innom Eiksenterets stand i hall E.

Les mer
0 % rente første året og operasjonell leasing

To store nyheter fra AGCO Finance: ut november 2018 får du kampanjerente på 0 % første året på alle Massey Ferguson-traktorer i S-serien. I tillegg lanserer Eikmaskin operasjonell leasing på entreprenør-traktorer.

Les mer
Bruk originale deler

Med originale deler fra Eiksenteret har du alltid 12 måneders garanti. I tillegg er du sikret at delene er produsert til traktoren eller redskapen, har gjennomgått samme kontroller og tilfredsstiller kvalitetskravene til alle komponentene.

Les mer
– Fendt er 30-40 prosent mer effektiv

Jan Håvard Solhus fra Røros overtok familiegården bare 21 år gammel. Med faren Henrik som viktig støttespiller, har han stadig utvidet driften. I fjor bygde de et rekordstort fjøs, og de brøyter hele vinteren. Da trenger de tryggheten og effektiviteten Fendt gir i hverdagen.

Les mer
Valgte kraft og komfort

Anleggsgartner Henrik Helgesen fra Eidsvoll var en av de første i landet som kjøpte en Massey Ferguson 7700-serie traktor. Han angrer ikke på at han investerte i en MF 7718 Dyna-VT, som han bruker både som entreprenør og i landbruket.

Les mer

Bruktbørs