Til toppen

Fendt traktor

Å kjøre Fendt er mer enn bare å kjøre en traktor.

Helt siden Dieselross kom på markedet i sin tid, har Fendt traktorer satt standarden for effektivitet og kjøreglede.  Med Fendt Vario-transmisjon kjører du trinnløst med maksimal kraft, uansett traktorstørrelse. 

Du finner din neste Fendt traktor hos ditt lokale Eiksenter. Vi har kunnskapsrike ansatte som mer enn gjerne vil hjelpe deg.

For ytterligere beskrivelser og informasjon om Fendts produkter, kan du også se Fendts hjemmesider.

Sorter Navn (a > å)

Fendt 200 V/F/P Vario

Spesialtraktorer med totalbredde fra 1,0 meter - 1,75 meter beregnet for vin- og fruktproduksjon men også kommunale oppgaver samt innen landbruket.

Fendt 200 Vario

Nye generasjon 200 Vario har lavt tyngdepunkt og og kompakte mål som gjør den like perfekt i bratt terreng som inne på trange gårdsplasser. Imponerende ytelser gjør dette til en traktor du blir glad i.

Fendt 300 Vario Gen4

Som alle maskiner og redskap fra Fendt er dette et førsteklasses kvalitetsprodukt. 300 Vario er en allsidig traktor og passer til de aller fleste typer gårder.

Fendt 700 Gen6

Kraftig traktor som passer til alle tenkelige arbeidsoppgaver. Fendt-kvalitet møter presisjon og kraft i denne 6.generasjonen traktor!

Fendt 800 Vario S4

En trinnløs traktor for bønder og entreprenører til de tyngere arbeidsoppgavene. Serien tilbyr et bredt spekter av unikt utsyr, bl.a VarioGrip dekktrykksregulering.

Fendt 900 Vario (my2020)

Stor all-round traktor fra Fendt! Lett å tilpasse til din drift og full av smarte, teknologiske løsninger. Det sikre alternative for deg som trenger litt ekstra trekkraft.

Fendt 900 Vario MT

Ny beltetraktorserie med økt komfort. Belteunderstellet er nyutviklet for å øke komfort og trekkevne. Velkjent Fendtbetjening er nå introdusert også i beltetraktorsegmentet.