Til toppen

Massey Ferguson traktor

Massey Fergusons traktorer gir ytelse, komfort og kompromissløs kvalitet. 

Effektive og pålitelige motorer med den nyeste teknologien kjennetegner Massey Ferguson. Dette er traktorer som oppfyller bondens behov samtidig som de får mest mulig ut av et stort utvalg redskaper. Holdbarhet, ytelse og innovativ bruk av teknolgi sørger for at driftskostnadene holdes så lave som mulig. 

Med hele 175 år i bransjen (i 2022) og stor internasjonal anerkjennelse finner du Massey Ferguson traktorene med sin tydlige, røde og hvite profil  i alle verdenshjørner.  I Norge er Eiksenteret er eneforhandler av Massey Ferguson.  Du kan derfor føle deg trygg på at vi virkelig kan Massey Ferguson!  

Du finner din neste Massey Ferguson traktor hos ditt lokale Eiksenter, ta kontakt for å snakke med en av våre kunnskapsrike ansatte. Vi hjelper deg gjerne!

For ytterligere informasjon om produktene fra Massey Ferguson kan du også besøke Massey Ferguson hjemmesider

Sorter Navn (a > å)

MF 1500 / MF 1700 S

Massey Ferguson har styrket posisjonen innen kompakte traktorer ved å introdusere en modell med hydrostatisk transmisjon som er drevet av en tresylindret dieselmotor. MF 1500 / 1700 S-serien har et rykte for ytelse og pålitelighet i mange forskjellige bruksområder.

Massey Ferguson MF3 spesialtraktor

Den nye MF 3 Specialty-serien er den perfekte partneren for spesielle produksjoner der man ser etter en sterk og økonomisk traktor, som effektivt utfører et bredt spekter av arbeidsoppgaver og samtidig reduserer driftskostnadene.