Skip to main content
Til toppen

Massey Ferguson traktor

Massey Fergusons traktorer gir ytelse, komfort og kompromissløs kvalitet. 

Effektive og pålitelige motorer med den nyeste teknologien kjennetegner Massey Ferguson. Dette er traktorer som oppfyller bondens behov samtidig som de får mest mulig ut av et stort utvalg redskaper. Holdbarhet, ytelse og innovativ bruk av teknolgi sørger for at driftskostnadene holdes så lave som mulig. 

Med hele 175 år i bransjen (i 2022) og stor internasjonal anerkjennelse finner du Massey Ferguson traktorene med sin tydlige, røde og hvite profil  i alle verdenshjørner.  I Norge er Eiksenteret er eneforhandler av Massey Ferguson.  Du kan derfor føle deg trygg på at vi virkelig kan Massey Ferguson!  

Du finner din neste Massey Ferguson traktor hos ditt lokale Eiksenter, ta kontakt for å snakke med en av våre kunnskapsrike ansatte. Vi hjelper deg gjerne!

For ytterligere informasjon om produktene fra Massey Ferguson kan du også besøke Massey Ferguson hjemmesider

Visning
MF 1500 / MF 1700 S

Massey Ferguson har styrket posisjonen innen kompakte traktorer ved å introdusere en modell med hydrostatisk transmisjon som er drevet av en tresylindret dieselmotor. MF 1500 / 1700 S-serien har et rykte for ytelse og pålitelighet i mange forskjellige bruksområder.

MF 4700 M

Massey Ferguson har alltid levert innovativt og praktisk utstyr som hjelper gårdbrukere med å imøtekomme dagens utfordringer på en effektiv måte. Den nye MF 4700 M-serien bygger videre på denne tradisjonen ved å tilby en moderne og ukomplisert traktorserie med høy ytelse for tøffe oppgaver, som leverer utmerket produktivitet for alle typer bønder over hele verden.
Med enkel, ny design blir den produsert på toppmoderne fabrikker over hele verden. Helt nye valg av transmisjon, effektive drivlinjer og utmerket komfort gir denne nye serien mye for pengene, uansett bruksområde.

MF 5700 M

Med denne nye og brukervennlige serien tilbyr Massey Ferguson en moderne og kraftig traktor som gir utmerket ytelse for alle typer bønder.

Massey Ferguson 3 spesialtraktor

Den nye MF 3 Specialty-serien er den perfekte partneren for spesielle produksjoner der man ser etter en sterk og økonomisk traktor, som effektivt utfører et bredt spekter av arbeidsoppgaver og samtidig reduserer driftskostnadene.

Massey Ferguson 5S

Massey Ferguson 6S

Massey Ferguson 7S

Massey Ferguson 8S

Massey Ferguson 9S

Flaggskipmodellen i Massey Fergusons nye æra med driftssikre, brukervennlige og tilkoblede maskiner kombinerer kraft og allsidighet – og den er skreddersydd etter bøndenes behov. Massey Ferguson har lang erfaring med landbruk og gårdsdrift, og all vår kunnskap er lagt i å utvikle MF 9S med den nyeste innovasjonen og ekspertisen. MF S9 har en omfattende standardspesifikasjon og avansert teknologi, og den setter nye standarder med den unike Protect-U-designen som gir overlegen komfort. Den har også kraft, automatisering og kontroll i toppklasse for større gårder, proffbrukere og entreprenører.

Lenker
Min side