Skip to main content
Til toppen

Traktoren er bondens viktigste verktøy; Hvilken traktor passer for meg?

En god traktor er som en verdifull arbeidspartner, og for mange også kontorplassen. Gjennom de siste 100 årene Eiksenteret har levert produkter og kunnskap til norsk landbruk, bygg- og anleggsbransjen, vedlikehold og skogbruk, har vi opparbeidet verdifull erfaring og kunnskap. Vi vet hvilke egenskaper traktoren må ha for å være ideell til ulike forhold og oppgaver. Både kvalitet, komfort, sikkerhet og økonomi er viktig, og i vårt brede sortiment med alt fra små til store kjøretøy finnes den rette for akkurat dine behov. 

For oss på Eiksenteret stopper ikke handelen når traktoren er kjøpt, vi følger deg opp i etterkant og sørger for at du er trygg på hvordan utstyret fungerer. Og siden alle maskiner i drift kan gå i stykker, stiller våre trofaste og dyktige selgere og mekanikere raskt opp så snart du måtte trenge oss. Vi kan traktor! Kom innom ditt nærmeste Eiksenter og la oss veilede deg frem til den rette traktoren for deg.

Hvilken traktor skal jeg velge?  Finn traktoren som er som skapt for deg!

Vi på Eiksenteret vet at vi som forhandlere er din fremste ressurs for å sikre at du får riktig traktor. Enten du driver med jordbruk, vedlikehold av parkanlegg, entreprenørdrift eller skogbruk,  finnes det en traktor som er tilpasset oppgavene og kriteriene du ønsker å legge mest vekt på. Dessuten kommer det stadig ny teknologi og mer avanserte traktorer på markedet, som gir flere muligheter enn før. Både til å drive mer bærekraftig og effektivt, men også til å gjennomføre oppgaver med høyere presisjon.

For at vi best mulig skal hjelpe deg med å finne den optimale traktoren, bør du først tenke gjennom alle de ulike oppgavene du vil bruke den til. Ikke bare nå, men også flere år frem i tid. Vi kan gi anbefalinger om rekkevidde og hestekrefter, hydraulisk kapasitet og løftekapasitet som matcher oppgavene best. Skal du først og fremst bruke traktoren til tunge arbeidsoppgaver og trenger en kraftig arbeidshest, eller er det presisjon som er viktigst? Hvor store områder du skal bruke traktoren på er avgjørende, men ta også hensyn til det minste området du trenger for å navigere traktoren.

Komfort er også en faktor å vurdere. Et oppvarmet førersete kan gjøre kalde vinterdager mer behagelige. Skal du kjøre time etter time, kan en dempet førerhytte gi bedre kjøreopplevelse. Eller kanskje er det avansert GPS og god sikt som vil gjøre tiden bak traktor-rattet best mulig? Alle våre traktorer leveres med ulike utstyrsnivåer, avhengig av hvor avansert teknologi og høy komfort du ønsker. Eiksenteret forhandler også et stort utvalg av redskaper til traktor innen jordbruk, vei og anlegg.

Den perfekte traktoren for entreprenøren
Den perfekte traktoren for entreprenøren

Entreprenør Dag Håvard Muldbakken investerte i en Massey Ferguson 8S med E-Power girkasse, som han bruker til brøyting på fjellet.

Brukervennlig traktor perfekt for småbruket
Brukervennlig traktor perfekt for småbruket

På Sørre Kongslien gård i Vang i Valdres trengte de en traktor til alt fra skogsarbeid til pløying uten at den er for stor eller avansert. Da traff Massey Ferguson 5711 M blink.

Den perfekte traktoren for idrettslaget
Den perfekte traktoren for idrettslaget

Det er utallige timer som blir lagt ned i idrettslag rundt om i Norge hvert år. Sletting av baner, klipping av gress, brøyting og strøing. Med en Massey Ferguson 1740 på laget, går jobbene enklere og raskere!

En kompakt proff-traktor
En kompakt proff-traktor

Hadeland Maskindrift har ansvaret for store deler av vintervedlikeholdet i Oslo, og deres fire Massey Ferguson 1740 er viktig for å få jobben gjort.

Perfekt traktor for samdriften
Perfekt traktor for samdriften

Da Straumsnes Mjølk og Kjøt DA trengte ny traktor falt valget på Massey Ferguson 5S fra Eiksenteret Førde. Den allsidige traktoren løser mange ulike oppgaver i samdriften og sjefen sjøl trives godt bak spakene.

Rett valg av traktor
Rett valg av traktor

Jan Ingve Nærland kommer fra en familie der det har vært Massey Ferguson i generasjoner. Våren 2019 investerte de i en MF 5710 S, den niende i maskinparken og den første med GPS. Det viste seg å være rett valg.

Å kjøre Fendt er mer enn bare å kjøre en traktor

Helt siden Dieselross i sin tid kom på markedet, har Fendt-traktorer satt standarden for effektivitet og kjøreglede. Med Fendt Vario-transmisjon kjører du trinnløst med maksimal kraft, helt fra den minste smalsporede traktoren til de største traktorene. Selv tungt arbeid oppleves som enkelt. Fendt er kjent for sin effektivitetsøkende teknologi og lave drivstofforbruk. Men det er den enestående kjørefølelsen som overbeviser: Den som kjører Fendt, leder an.

Du ser deres grønne traktorer med røde felger nesten hvor enn du går, så det er ingen tvil om at Fendt er en favoritt hos mange her til lands.

Du finner din neste Fendt traktor hos ditt lokale Eiksenter. Vi har kunnskapsrike ansatte som mer enn gjerne vil hjelpe deg med å velge traktoren som passer perfekt til dine behov.

Fendt 1000 Vario er en kraftpakke med opptil 517 hk! Kombiner både trekkraft og datakraft i et intelligent samspill.

Kraftig traktor som passer til alle tenkelige arbeidsoppgaver. Fendt-kvalitet møter presisjon og kraft i denne 6.generasjonen traktor!

Traktoren som kombinerer allsidighet og ytelse på en kompakt måte. Med alle FendtOne-funksjoner har du alltid full kontroll i en 500 Vario.

Massey Fergusons traktorer gir topp ytelse, komfort og kompromissløs kvalitet

Effektive og pålitelige motorer med den nyeste teknologien kjennetegner Massey Ferguson, og du kan velge blant markedets bredeste modellutvalg. Dette er traktorer som oppfyller bondens behov samtidig som man får mest mulig ut av et stort utvalg redskaper. Holdbarhet, ytelse og innovativ bruk av teknologi sørger for at driftskostnadene holdes så lave som mulig uten at det går på bekostning av miljøet.

Med hele 175 år i bransjen (i 2022) og stor internasjonal anerkjennelse finner du Massey Ferguson traktorene med sin tydelige, røde og hvite profil i alle verdenshjørner. I Norge er Eiksenteret eneforhandler av Massey Ferguson. Du kan derfor føle deg trygg på at vi virkelig kan Massey Ferguson!

Finn din neste Massey Ferguson traktor hos ditt lokale Eiksenter, ta kontakt for å snakke med en av våre kunnskapsrike ansatte. Vi hjelper deg gjerne med å finne den modellen som passer dine behov perfekt.

Kraftig og nyskapende traktor som tar de største jobbene, med de største redskapene. En traktor fra Massey Ferguson som møter både dagens og morgendagens standarder.

Den ultimate landbrukstraktoren som dekker behovet til både entreprenører og variert gårdsdrift.

Den nye Massey Ferguson 6S gir deg store krefter, smidighet, kvalitet og særegen stil.

MF 5S er best i sin klasse. Den er allsidig, driftssikker og brukervennlig, og har en utmerket manøvreringsevne til alle arbeidsoppgaver.

Hvilken traktor passer for meg?

Hvilken traktor passer for meg?
Hvilken traktor passer for meg?

Det er mange hensyn å ta når du skal velge traktor. Kjøper du Massey Ferguson kan du velge blant markedets bredeste modellutvalg. Her finner du en maskin som passer deg og ditt behov, uansett om du klipper plenen i et borettslag eller rydder snø på fjellet med en stor totrinnsfres.

Neste skritt på veien til din nye traktor

Uansett hvilken traktor du velger hos oss får du kvalitet og mye for pengene. Du kjøper ikke bare en traktor, men en forpliktelse fra Eiksenteret til å hjelpe deg med det du måtte trenge av opplæring, service og reparasjoner. Hvis utstyret stopper opp i kritiske øyeblikk er det godt å vite at Eiksenteret bare er en rask telefon unna. Sving innom ditt nærmeste Eiksenter så vi kan hjelpe deg finne den traktoren som er rett for deg. Vi er ikke fornøyde før du er det!

Lenker
Min side