Til toppen
Fendt

Fendt

Med lang fartstid og et fantastisk rykte har traktorer, redskap, maskiner og utstyr fra Fendt jobbet seg inn som maskiner norske bønder både foretrekker og drømmer om.

Fendt kombinerer fremtidsrettet teknologi og komfort på en måte som gjør at deres maskiner skiller seg fra konkurrentene.

Bondens økonomi er Fendts store satsningsområde. Gjennom deres egne teknologiske løsninger ønsker Fendt at bondens arbeidsoppgaver skal effektiviseres for å minske driftskostnader, samtidig som at kvaliteten på resultatet skal øke den totale inntjeningen. Miljø og bærekraft er et annet viktig satsningsområde hos Fendt, hvor innovative tekniske løsninger for effektivisiering og bedre utnyttelse av ressurser er et av deres bidrag til økt bærekraft. 

Fendt er pioneren innen trinnløs fremdrift som er å finne på deres Vario-traktorer. Et strålende eksempel på hvordan de tenker i kombinasjoner, da løsningen er både effektiviserende, økonomisk gunstig og ikke minst komfortabel.  Som eier av maskiner og redskap fra Fendt vil du kjenne på følelsen av å eie en helt unik kombinasjon av kvalitet og komfort.

Du ser deres grønne traktorer med røde felger nesten hvor enn du går, så det er ingen tvil om at Fendt er en favoritt hos mange profesjonelle traktorbrukerne her til lands. 

Du finner din neste Fendt-maskin hos ditt lokale Eiksenter.
 

Kundeerfaringer

Møt kunder som forteller om sine erfaringer med Fendt.

– Fendt er best!

Yngve Fardal driver melkeproduksjon innerst i Fuglesetfjorden i Høyanger. Med bratt terreng og mye nedbør kunne grasproduksjonen vært en utfordring, m ...

– Fendt er et trygt kjøp

Entreprenør og gårdbruker Jon Kristian Ruud fra Nannestad kjøpte sin første Fendt før jul i fjor. Etter over 700 timers kjøring har han fått bekreftet ...

Effektiv grashøsting med Fendt

Romerike Maskinlag ønsket å bli mer effektive når de slo gras. Etter sonderinger i markedet falt de ned på en Fendt trippelslåmaskin trukket av en Fe ...

Produkter fra Fendt

Sorter Navn (a > å)

Fendt 200 V/F/P Vario

Spesialtraktorer med totalbredde fra 1,0 meter - 1,75 meter beregnet for vin- og fruktproduksjon men også kommunale oppgaver samt innen landbruket.

Fendt 200 Vario

Nye generasjon 200 Vario har lavt tyngdepunkt og og kompakte mål som gjør den like perfekt i bratt terreng som inne på trange gårdsplasser. Imponerende ytelser gjør dette til en traktor du blir glad i.

Fendt 300 Vario Gen4

Som alle maskiner og redskap fra Fendt er dette et førsteklasses kvalitetsprodukt. 300 Vario er en allsidig traktor og passer til de aller fleste typer gårder.

Fendt 700 Gen6

Kraftig traktor som passer til alle tenkelige arbeidsoppgaver. Fendt-kvalitet møter presisjon og kraft i denne 6.generasjonen traktor!

Fendt 800 Vario S4

En trinnløs traktor for bønder og entreprenører til de tyngere arbeidsoppgavene. Serien tilbyr et bredt spekter av unikt utsyr, bl.a VarioGrip dekktrykksregulering.

Fendt 900 Vario (my2020)

Stor all-round traktor fra Fendt! Lett å tilpasse til din drift og full av smarte, teknologiske løsninger. Det sikre alternative for deg som trenger litt ekstra trekkraft.

Fendt 900 Vario MT

Ny beltetraktorserie med økt komfort. Belteunderstellet er nyutviklet for å øke komfort og trekkevne. Velkjent Fendtbetjening er nå introdusert også i beltetraktorsegmentet.

Fendt Former Samlerive

Samleriver fra Fendt med varierende arbeidsbredder. Disse rivene sikrer kvalitetsfôrsiden de bare tar med seg rent fôr!

Fendt Katana 650

Vi presenterer den nye Katana 650, Fendts fôrhøster med betydelig økt effektivitet. Fendt Katana 650 er en maskin som passer til det norske landbruket. Med den nye Fendt Katana kan du høste gras uansett hvor kupert terrenget er, hvor mykt underlaget er eller om tørrstoffinnholdet er lavt. Den store pickupen på 3 meter og de seks matevalsene prosesserer enkelt store mengder materiale og sikrer den beste kutt-kvaliteten.

Ved spørsmål om Fendt ta kontakt med ditt lokale Eiksenter. Vi har kunnskapsrike ansatte som mer enn gjerne vil hjelpe deg.