Skip to main content
Til toppen

Fendt traktor

Å kjøre Fendt er mer enn bare å kjøre en traktor.

Helt siden Dieselross kom på markedet i sin tid, har Fendt traktorer satt standarden for effektivitet og kjøreglede.  Med Fendt Vario-transmisjon kjører du trinnløst med maksimal kraft, uansett traktorstørrelse. 

Du finner din neste Fendt traktor hos ditt lokale Eiksenter. Vi har kunnskapsrike ansatte som mer enn gjerne vil hjelpe deg.

For ytterligere beskrivelser og informasjon om Fendts produkter, kan du også se Fendts hjemmesider.

Visning
Fendt 1000 Vario

Fendt 200 Vario

Nye generasjon 200 Vario har lavt tyngdepunkt og og kompakte mål som gjør den like perfekt i bratt terreng som inne på trange gårdsplasser. Imponerende ytelser gjør dette til en traktor du blir glad i.

Fendt 300 Vario

Som alle maskiner og redskap fra Fendt er dette et førsteklasses kvalitetsprodukt. 300 Vario er en allsidig traktor og passer til de aller fleste typer gårder.

Fendt 500 Vario

Fendt 600 Vario

Med sin kompakte størrelse og imponerende ytelse åpner den nye muligheter i landbruket, innen transport og med frontlaster. Oppdag innovasjonskraften og lidenskapen som finnes i hver komponent i denne traktoren.

Fendt 700 Gen6

Kraftig traktor som passer til alle tenkelige arbeidsoppgaver. Fendt-kvalitet møter presisjon og kraft i denne 6.generasjonen traktor!

Fendt 700 Gen7

Toneangivende i 200- 300 hk-klassen: Den siste generasjonen av Fendt 700 Vario setter nye standarder i dette segmentet over hele verden. I tillegg til dens imponerende ytelse inkluderer det beste med Fendt 700 Vario Gen7 dens enorme fleksibilitet, bærekraftige teknologier og funksjoner som gjør den til ditt nye favorittsted.

Fendt 800 Vario

En trinnløs traktor for bønder og entreprenører til de tyngere arbeidsoppgavene. Serien tilbyr et bredt spekter av unikt utsyr, bl.a VarioGrip dekktrykksregulering.

Fendt 900 Vario

Lenker
Min side